Productiemedewerker Metaal

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Dongen
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Leuke allround metaalfunctie waarbij je van A tot Z met je eigen project bezig bent!

Dit ga je doen

Beeld je maar in: een fijne werkplaats waar maatwerk producten worden gemaakt (deuren, schuifpuien, rolluiken etc). Na een bak koffie kom je de werkplaats in, er ligt een nieuwe uitdagende technische tekening voor je klaar! Je gaat de materialen bij elkaar zoeken en begint met bouwen. Hierbij verricht je werkzaamheden zoals boren, tappen, zagen, slijpen en vervolgens assembleren (soms ook als CNC operator). Lassen komt nauwelijks voor. Het leuke is dat je een compleet werkstuk ziet groeien en jij een mooi werkend product aflevert. Het assembleren bestaat uit het in elkaar zetten en inbouwen van motoren, elektra, rollen, riemen etc. Het leuke van de functie is dat het geen lompe techniek is, je veelal lekker binnen staat en dat er geen series voorkomen.
 

Dit krijg je

Een goed startsalaris oplopend tot wel € 2.400,- bruto per maand, stabiel bedrijf, uitzicht op een fulltime vast contract en meer dan 32 vrije dagen! Je start direct op contract bij de klant (geen uitzending of detachering). Je kunt een hele hoop leren en je kunt zoveel trainingen volgen in hun eigen academy.
 

Dit ben je

Je beschikt over een technische opleiding en hebt eventueel al technische ervaring (geen eis). Verder is het fijn als je in de omgeving van Waalwijk woont. Dat kan bijvoorbeeld zijn Breda, Den Bosch of Tilburg. Als laatste is het van belang dat je een rijbewijs of vervoer hebt en fulltime beschikbaar bent.
 

Hier ga je werken

Onze klant is gevestigd in Tilburg en actief in automatische bedrijfsdeuren. Het is een leuke gevarieerde techniek. Een stabiel, professioneel bedrijf met een goede reputatie, weinig verloop en gezonde financiële situatie.

Interesse?

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct, brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent