Assemblage Schakelkasten

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Help jij mee met het assembleren van de schakelkasten! Lees meer in deze vacature.

Dit ga je doen

Als assemblagemedewerker kom je te werken in een gedreven team van 9 collega’s. Je assembleert verschillende schakelkasten, volledig naar wens van de klant, welke toegepast worden in diverse sectoren binnen de Europese markt. Hierbij pas je diverse aansluittechnieken toe zoals bijvoorbeeld: krimpen, solderen, schroeven etc. Als Assemblage medewerker schakelkasten assembleer en test je producten. Je werkt volgens vaste procedures en richtlijnen waarbij kwaliteit, naast plezier in het werk, voor ons prioriteit nummer één is! Op deze wijze zullen onze producten tijdig beschikbaar zijn voor verzending naar onze klanten. Gevestigd in de buurt van Rotterdam, Den haag, Delft, Zoetermeer en Leiden.

Dit krijg je

We bieden je een prettige werkomgeving bij een snelgroeiend, gezond en ambitieus bedrijf waarbij we je uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden. Je werkt in een informele sfeer binnen een dynamisch team met actieve en betrokken collega’s waarbij iedere dag weer met veel enthousiasme klanten tevreden worden gesteld. Hierbij bieden we een goed salaris op basis van fulltime, jouw kennis, ervaring en inzet. Verder helpen we je om door te groeien binnen het team doormiddel van goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Je contractduur is voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. We geven je uiteraard ook de vrijheid om te genieten van je 25 vakantiedagen.

Dit ben je

• Een afgeronde (technische) VMBO/MBO opleiding
• Bij voorkeur een achtergrond in de (elektro)techniek (bijvoorbeeld bij een installatie bedrijf)
• Bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie
• Je bent in staat om in mogelijkheden te denken voor onze verschillende klanten
• Bij voorkeur ervaring met het lezen van werkomschrijvingen/tekeningen
• Je houdt van precisiewerk, zoals monteren en solderen en werken met kleine onderdelen

Hier ga je werken

Dé kabelgroothandel van Nederland en levert kabels razendsnel tegen concurrerende prijzen. Dit bedrijf is fabrieksonafhankelijk en daardoor in staat de kabel te vinden die de klant zoekt. Kwaliteit en een snelle levering staan voorop. Wij leveren aan bedrijven in verschillende sectoren. Bedrijven uit onder andere de tuinbouw, industrie, utiliteit, wegenbouw en scheepsbouw hebben hun weg naar hen gevonden. Daarnaast leveren zij aan machinefabrieken die weer voor diverse branches produceren. Iedere klant heeft een unieke kabelbehoefte. Van standaardkabels, tot kabels die speciaal geproduceerd worden, tot op maat in eigen huis in Naaldwijk geproduceerde kabelassemblies.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de Werving en Selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Wij doen de eerste wervingsgesprekken en drinken een eerste kop koffie met je.
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload jouw CV. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
Heb je vragen over het bedrijf of de vacature dan kan je deze altijd contact met ons opnemen.
Hieronder vindt je het stappenplan hoe het proces in elkaar steekt.

Stap 1: Eerste kop koffie bij WerkTalent
Stap 2: Bij een positief gesprek leggen wij je profiel voor aan onze klant
Stap 3: Een tweede kop koffie bij het bedrijf zelf
Stap 4: Eventueel een tweede gesprek + een meeloop sessie
Stap 5: Start van je nieuwe baan !

We horen graag snel van je !

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent