Schikker/ bijrijder

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1700,- tot € 1950,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een flexibele (bij)baan voor naast je school of studie? Aangepast op jouw beschikbaarheid? Dan is dit wat voor jou!

Dit ga je doen

Wij werken samen met Reinigingsdienst Waardlanden in Gorinchem en zijn wij op zoek naar fulltime/parttime medewerkers die het leuk vinden om in de buitenlucht aan het werk te gaan.

Je werkzaamheden bestaan uit:
  • Meerijden met de chauffeur op de vrachtwagen
  • Uitstappen om vuilnis containers recht te zetten
  • Je gaat met de vuilniswagen in de regio aan de slag met je directe collega
We werken bij Waardlanden met een dagelijkse planning waardoor het aangepast kan worden op jouw beschikbaarheid. Let wel op: het betekent niet dat je altijd kan werken als jij beschikbaar bent, er moet natuurlijk ook plek zijn op de planning!

Dit krijg je

Waardlanden werkt volgens de WSGO-cao. Hierdoor gaat het niet alleen om een leuke fulltime of parttime (bij)baan bij een mooi bedrijf, maar zijn ook de arbeidsvoorwaarden erg aantrekkelijk!

Zo heb je bijvoorbeeld recht op:
  • €0,19 reiskostenvergoeding per km;
  • Vast werk, een tijdelijk contract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een goede regeling voor eventuele over- en toeslaguren;
  • Een goede werksfeer en flexibele werktijden!

Dit ben je

Bij Waardlanden vinden ze inzet belangrijker dan ervaring. Ervaring is dus niet vereist! Let wel op; vanwege de werkzaamheden die je verricht is de minimale leeftijd 18 jaar.

Je bent gemotiveerd om aan het werk te gaan en zal de juiste inzet en houding tonen. Als je dat bent, dan zijn wij al tevreden!

Hier ga je werken

WerkTalent werkt al jaren, als vaste partner, samen met Reinigingsdienst Waardlanden. Waardlanden, gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht), verzorgt de afvalverwerking van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor ruim 70.000 huishoudens in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, Leerdam en Vianen. Ook kunnen de inwoners gebruik maken van de diverse afvalbrengstations. Maar daar stopt het niet! Zo zijn ze ook verantwoordelijk voor: strooiwerk, veegwerk en diverse werkzaamheden in de groenvoorziening. De werkzaamheden zijn zoveel mogelijk gericht op het hergebruiken van grondstoffen en het voorkomen van (rest)afval. Afvalscheiding en recyclen zijn daarbij belangrijke pijlers!

Bij Waardlanden hangt een prettige werksfeer. Met elkaar wordt er hard gewerkt om het werk af te krijgen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Iedereen wordt warm ontvangen, of je nu tijdelijk komt of voor de lange termijn. Hierdoor voelen de meeste mensen zich er gelijk thuis.

Interesse?

Wij doen al jarenlang zaken met Waardlanden, zodoende besteden zij het wervingsproces aan ons uit. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij Waardlanden en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19476246. Mailen kan ook: esmeydehaas@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent