Bandenmonteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Wijk en Aalburg
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij klaar voor de vliegende start van jouw carrière en ben je op zoek naar een bedrijf waar jij jezelf verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Dit ga je doen

Als (auto)bandenmonteur zal je je bezig houden met alle werkzaamheden die betrekking hebben met het demonteren en monteren van autobanden. Uiteraard zijn er uitbreidmogelijkheden wanneer jij beschikt over de nodige ervaring. Bandenmonteur is een precisie vak wat je niet een, twee, drie onder de knie hebt. Je moet secuur werk af kunnen leveren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je vanuit de praktijk op te leiden tot bandenmonteur.

Belangrijke werkzaamheden en informatie om aan de slag te gaan als autobandenmonteur:

 • Je zult je bezig houden met het demonteren en monteren van banden en velgen;
 • Je dient auto's correct op te krikken;
 • Je weet veilig en verantwoord om te gaan met auto's;
 • De werkdagen zijn maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag zijn de werktijden van 08.00u tot 17.00u. Op zaterdag werk je van 08.00u tot 12.00u.

Dit krijg je

Jij komt te werken bij een leuk bedrijf welke haast een familie te noemen zijn! Oog voor het personeel en zorgen voor een goede werksfeer is voor Profile Tyre Center Altena de norm! Wij bieden wij jou:

 • Salaris tussen de € 2200- € 2600 bruto per maand
 • Een fulltime functie met veel afwisseling in werkzaamheden en projecten
 • Vast werk voor onbepaalde tijd
 • Je krijgt een complete set werkkleding van goede kwaliteit
 • Ruimte voor eigen initiatief en meedenken in oplossingen wordt gewaardeerd
Je komt te werken in een bedrijf welke een platte organisatie structuur kent, dit betekend korte lijnen en duidelijke communicatie.

 • Jaarlijks zijn er diverse gezellige uitjes met je collega’s, te denken aan een kerstborrel, sinterklaas activiteiten en zomerse activiteit en
  verzinnen ze steeds weer wat leuks.
 • Elke vrijdag sluiten de collega's af met een gezellige vrijdag middag borrel
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld via de cao Banden en Wielen

Dit ben je

Je hebt vooral zin om aan een nieuwe uitdaging te beginnen! Daarbij is het mooi meegenomen als je:

 • Je bent bij voorkeur technisch onderlegd
 • Enige ervaring in het vak is een voordeel, maar ook schoolverlaters of instromers naar de bandenwereld zijn welkom
 • In bezit van rijbewijs B
 • Woonachtig in de regio Altena, dit is goed aan te rijden uit Den Bosch, Raamsdonksveer, Waalwijk, Werkendam en Zaltbommel

Hier ga je werken

Profile Altena is specialistisch bedrijf, gericht op complete bandenservice. Ons gedreven team zorgt ervoor dat de klant weer veilig op weg gaat. Of het nu gaat om een personenauto, vrachtauto, tractor of heftruck: bij ons zijn alle typen voertuigen welkom.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen: de focus van de werkzaamheden gaat liggen op de afdeling waar jouw interesses liggen. Na verloop van tijd kan het dus gebeuren dat je van afdeling wisselt. In de praktijk komen wij hier samen achter en gaan we de puntjes op de i zetten.

Verschillende medewerkers zijn bij ons al meer dan 15 jaar in dienst en bij goed functioneren is er altijd zicht op een vaste aanstelling. Hier zijn wij trots op en proberen een prettige werksfeer te creëren voor iedereen. Natuurlijk moet er bij ons ook hard gewerkt worden, maar hier staat tegenover dat je komt te werken in het gezelligste team van Wijk en Aalburg!

Interesse?

Profile Altena heeft de werving en selectie van sollicitanten toevertrouwd aan WerkTalent Altena. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatie-button en upload je CV. Na het beoordelen van je sollicitatie nemen wij contact met je op. De eerste kennismaking zal dan ook op ons kantoor in Sleeuwijk zijn. Na ons gesprek stellen wij je voor bij Profile Altena, waar je een persoonlijk gesprek krijgt en een rondleiding zodat je ook weet in welke omgeving je komt te werken.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent