Assemblage medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Nieuwendijk
Salaris € 2000,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Duizenden kinderen spelen door jou elke dag lekker buiten! Jij monteert mooie, veilige buitenspeeltoestellen in dagdienst.

Dit ga je doen

Als medewerker in de assemblage maak je in dagdienst vanaf tekening honderden verschillende speeltoestellen en onderdelen daarvan. Je werkt onder andere met houten palen en (gerecycled) kunststof en maakt hiermee speeltuin toestellen op maat door ze voor te boren en in elkaar te zetten. Je bent van nature handig en weet hoe je met verschillende gereedschappen om moet gaan. Samen met je collega’s werken jullie nauwkeurig en zorgen jullie ervoor dat de mooie, gekleurde toestellen uiteindelijk veilig naar de eindklant verstuurd kunnen worden. Naast assemblage kan het ook zijn dat je af en toe een andere afdeling ondersteunt, zoals de productie of de CNC afdeling. Het leuke is dat je de producten die je maakt door heel Nederland zo maar tegen kunt komen.

Dit krijg je

In deze assemblage baan in dagdienst werk je naar een vast contract (voor onbepaalde tijd). We zullen de voordelen voor jou even op een rijtje zetten:

  • Een goed salaris
  • Een nieuwe fulltime baan ‘voor altijd’, lekker dicht bij jou in de buurt
  • Lekker met je handen bezig zijn, op een vaste locatie maar binnen een vrije werkomgeving
  • De gelegenheid om na een tijd door te groeien, als je later eens een andere functie wilt?
  • Werken bij een kleurrijk, warm bedrijf met vrolijke en nuttige producten
  • Een baan waar je elke dag met veel plezier naartoe gaat!

Dit ben je

We zijn vooral op zoek naar een collega die met een positieve instelling onze assemblage afdeling komt versterken en die soepel grotere speelobjecten in elkaar kan zetten. Herken jij iets van jezelf?

  • Ik werk graag met mijn handen
  • Ik vind het niet erg om veel te staan
  • Ik ga met plezier naar mijn werk, kom op tijd en zoek een vaste baan met een goed salaris
  • Ik werk graag met mensen die mij waarderen om wat ik doe
Je nieuwe baan is in de regio Altena, tussen Breda, Waalwijk, Oosterhout, Raamsdonksveer en Gorinchem. Als je bijvoorbeeld in Raamsdonksveer, Waalwijk, Werkendam, Wijk en Aalburg, Almkerk, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Giessen of Dussen woont, is jouw werk vlakbij jou om hoek. Heb je ervaring in de assemblage, of in de bouw of bij een afbouw- of klussenbedrijf, of als productiemedewerker of kom je vanuit een technische functie? Of heb je nog geen technische ervaring qua werk maar sleutel je wel graag aan je fiets, scooter of je computer? Dan kun je ook gewoon reageren!

Hier ga je werken

Met jouw collega’s in de assemblage maak je speeltoestellen en alles wat daarmee te maken heeft. Super leuke producten waarmee kinderen in hun vrije tijd lekker vrij (buiten) kunnen spelen. Met meer dan 100 collega’s zorgen jullie er samen voor dat alle producten goed en veilig in elkaar worden gezet. De producten worden uiteindelijk naar klanten in binnen- en buitenland verstuurd. Bij ons verdien je niet alleen een goed salaris en ga je met plezier naar je werk, maar je hebt ook nog een baan waarmee je veel andere mensjes blij maakt!

Interesse?

WerkTalent Altena ondersteunt ‘jouw nieuwe werkgever’ in de zoektocht naar ‘jou’!

Wij schakelen snel en plannen na jouw sollicitatie meteen een gesprek met je in. In dit gesprek bespreken we jouw ambities en wensen en natuurlijk het bedrijf en de functie, om te kijken of er een match is! Vervolgens introduceren we je meteen bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de procedure, op weg naar jouw nieuwe baan.

Naast deze begeleiding in deze procedure werken wij – als jij dat wilt - ook graag mee aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We kijken bijvoorbeeld met jou mee of er behoefte is aan een opleiding of cursus. Of stopt jouw nieuwe baan onverwachts, waar we natuurlijk niet van uitgaan? Dan helpen wij jou direct bij het zoeken van een nieuwe geschikte baan!

Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact met mij op of klik op de solliciteer knop hieronder!

Je kan mij Bellen, Mailen of Whatsappen via sherastigter@werktalent.com, 06-13249149. Tot snel!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent