Starter gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oss
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Hey groentje, op zoek naar jouw eerste administratieve baan? Heb jij inzicht en toon jij inzet? Dan is dit jouw perfecte kans om een ervaren customer support medewerker te worden!

Dit ga je doen

In deze startersfunctie als Customer support medewerker ben jij een spin in het web en leer jij verschillende facetten van het beroep kennen. Zo houd jij je bezig met receptionele taken en ben jij eerste aanspreekpunt per telefoon, e-mail of voor bezoekers. Jij zorgt voor een gastvrije ontvangst en een goede doorgeleiding naar jouw collega's. Maar dit is natuurlijk niet jouw enige taak! In deze functie is elke dag divers en ga jij je onder andere ook bezighouden met:

 • Aannemen van orders en deze verwerken in SAP
 • Levertijden checken en dit informeren naar klantrelaties
 • Voorbereiden en verwerken van productieopdrachten en de bijbehorende (productie en logistieke) documenten
Kortom: een leuke en diverse functie binnen een mooi bedrijf!

Dit krijg je

Ben je al helemaal enthousiast en ga je graag aan de slag in deze diverse functie waarin jij receptionist(e), administratief medewerk(st)er, klantenservice en consultant in één bent? Top! Daarvoor mag jij natuurlijk ook wat terug verwachten!

 • Salaris tussen de €2.100 - €2.500 bruto per maand (ervaringsafhankelijk)
 • Fulltime functie voor lange tijd
 • In eerste instantie tijdelijk dienstverband, maar bij gebleken geschiktheid wordt dit opgevolgd door een vast contract!
 • Mooie functie binnen een betrokken familiebedrijf!
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken

Dit ben je

Heb jij een afgeronde MBO-opleiding en stage-ervaring en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie? Dan kom ik heel graag met jou in contact! Verdere functie-eisen zijn:

 • Goede kennis van MS Office. Kennis van SAP is een pré
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in de omgeving van Oss, bijvoorbeeld in Nijmegen of Tilburg

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwerpen en produceren van milieuvriendelijke voedselverpakkingen voor eenmalig gebruik. Dit doen zij voor ruim 500 klanten in verschillende branches zoals de groothandel, foodindustrie en horeca. Door de modernste technieken en betrokken collega's weet deze vestiging in Oss jaarlijks miljoenen verpakkingen te produceren. Dit familiebedrijf zorgt al meer dan 25 jaar voor een goede band tussen de collega's. Het motto "Work hard, play hard" zorgt voor een goede onderlinge samenwerking en informele, prettige werksfeer. Met jaarlijkse evenementen zoals BBQ's en kerstborrels zit het wel helemaal snor met de gezelligheid.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent