Administratief medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Oss
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Jij bent een doorgewinterde, administratieve teamplayer die het heerlijk vindt om fulltime aan de slag te gaan in een diverse functie? Dan is dit jouw kans!

Dit ga je doen

Als Customer support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt per telefoon en/of e-mail en beantwoord jij de eerste vragen. Maar ook voor de bezoekers ben jij het eerste gezicht dat zij zien! Vanaf de receptie zorg jij voor een gastvrije ontvangst en een goede doorgeleiding naar jouw collega's. Maar jij bent niet alleen maar het gezicht van het bedrijf, nee.... buiten de receptionele taken, houd jij je natuurlijk ook bezig met andere werkzaamheden, namelijk:

 • Orders aannemen
 • Verwerken van de binnenkomende orders in SAP
 • Checken van levertijden en de klantrelaties hierover informeren
 • Voorbereiden en verwerken van productieopdrachten en de bijbehorende (productie en logistieke) documenten
Kortom: een leuke en diverse functie binnen een mooi bedrijf!

Dit krijg je

Ga jij lekker aan de slag in deze rol waar jij consultant, klantenservice, administratief medewerk(st)er en receptionist(e) in één bent? Top! Daarvoor mag jij natuurlijk ook wat terug verwachten!

 • Salaris tussen de €2.100 - €2.500 bruto per maand (ervaringsafhankelijk)
 • In eerste instantie tijdelijk dienstverband, maar bij gebleken geschiktheid wordt dit opgevolgd door een vast contract!
 • Fulltime functie voor lange tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Mooie functie binnen een betrokken familiebedrijf!
 • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken

Dit ben je

Ben jij oplossingsgericht, assertief en flexibel? En laat jij je niet afleiden wanneer je onder druk moet werken? Dan kom ik graag met jou in contact! Verder is het nog belangrijk dat jij:

 • Minimaal MBO niveau 4-opleiding op administratief gebied afgerond
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis van MS Office. Kennis van SAP is een pré
 • Woonachtig in de omgeving van Oss, bijvoorbeeld in Nijmegen of Tilburg

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het ontwerpen en produceren van milieuvriendelijke voedselverpakkingen voor eenmalig gebruik. Dit doen zij voor ruim 500 klanten in verschillende branches zoals de groothandel, foodindustrie en horeca. Door de modernste technieken en betrokken collega's weet deze vestiging in Oss jaarlijks miljoenen verpakkingen te produceren. Dit familiebedrijf zorgt al meer dan 25 jaar voor een goede band tussen de collega's. Het motto "Work hard, play hard" zorgt voor een goede onderlinge samenwerking en informele, prettige werksfeer. Met jaarlijkse evenementen zoals BBQ's en kerstborrels zit het wel helemaal snor met de gezelligheid.

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent