Hoofd werkplaats

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 3000,- tot € 4500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als leidinggevende op een werkplaats en ben je technisch zeer goed onderlegd? Ben jij toe aan een nieuwe functie waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt? Lees dan snel verder, dit is echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat ben je verantwoordelijk voor de werkplaats. Het is een erg afwisselende functie met veel werkzaamheden waar jij eindverantwoordelijk voor bent. Omdat de afdeling vooral actief gericht is op het rollend materiaal binnen de vestiging houd jij je dagelijks bezig met het onderhoud en reparaties van o.a. reachstackers, tugmasters vorkheftrucks en translifers. Samen met het hoofd van de TD stuur je de teamleiders aan maar ben je ook indirect verantwoordelijk voor de technisch medewerkers. Jij ziet er namelijk op toe dat zij zich aan de regels houden omtrent de veiligheid. Daarnaast sta je in nauw contact met de andere verantwoordelijken van de andere werkplaatsen als het gaat om ombouw- of controleacties en innovatieprojecten. Oftewel je hebt dagelijks een zeer verantwoordelijke functie met veel contact met je collega’s. Je goede communicatieve skills komen dus goed van pas!

Maar met bovenstaande functieomschrijving zijn we er nog niet! Jij draagt ook zorg voor:

• De beschikbaarheid van het rollend materieel en dat je duidelijk communiceert hierover naar het management;
• Het inplannen van onderhoud vanuit externe partijen welke afgestemd is op de operationele behoefte;
• Het coördineren van het geplande onderhoud i.s.m. externe partijen;
• Het maken van een planning voor het personeel met in je achterhoofd de personeelsbehoefte op lange en korte termijn;
• Het checken/registreren van eventuele schades en het beoordelen van het materiaal om opnieuw in te zetten (dit doe je samen met QHSE);

Daarnaast kijk jij goed naar binnenkomende werkorders welke wellicht wat hoog kunnen uitvallen in de kosten. Is dit echt noodzakelijk? Is er wellicht een andere oplossing te bedenken waardoor de kosten worden gedrukt?
Je houdt je ook bezig met een stuk administratie omtrent de uit te voeren werkzaamheden. Zo stel je business analyses op om te bekijken of de uit te voeren werkzaamheden wel efficiënt genoeg zijn, controleer je werk- en inkooporders en neem je deel aan projecten zoals het bouwen van een nieuwe werkplaats, installeren van kranen en digitaliseren van de werkomgeving. Als kers op de taart ben je verantwoordelijk voor de voorraad samen met de magazijnmedewerker.

Zoals je kunt lezen is het een erg afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden. Zie jij deze functie wel zitten? Lees dan snel verder om te kijken of dit een match is!

Dit krijg je

Voordat je gaat solliciteren op deze functie is het voor jou natuurlijk goed om te weten wat er tegenover staat:

• Een bruto maandsalaris van €3000 á €4500 o.b.v. ervaring;
• Een fulltime functie van 38,75 uur per week;
• Directe indiensttreding bij de opdrachtgever;
• 8,6% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
• Een reiskostenvergoeding van 0,19 per km;
• Verschillende opleidingsmogelijkheden;
• Een goede pensioenregeling;
• Een gezellige informele werksfeer;
• Een standplaats in de Botlek Rotterdam.

Dit ben je

Om aan de slag te gaan als werkplaatsverantwoordelijke is het belangrijk dat je een afgeronde hbo-opleiding hebt in de richting van de techniek. Daarnaast heb je al ruime ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie, jij ken alle kneepjes van het vak. Verantwoordelijkheid nemen is voor jou geen probleem, samen met je uitstekende communicatie verloopt alles zoals het hoort. Verder heb je;

• Een klantgerichte instelling, je wilt iedereen zo goed mogelijk helpen
• Kennis van elektro- en automechanica
• Kennis van ERP-software en Microsoft Office
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

Herken jij jezelf in dit profiel en denk je dat we een goede match kunnen zijn? Lees dan snel verder om te kijken hoe je met ons in contact kunt komen!

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de behandeling van trailers, containers, en nieuwe voertuigen. Zij hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in verschillende havenactiviteiten. Hierbij kun je denken aan stockage en distributie maar ook onderhoud en ombouw.

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en ben jij dé leidinggevende voor de werkplaats die wij zoeken? Wij komen graag in contact met je. Solliciteren kan via de sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een motivatiebrief zodat wij direct aan de slag kunnen. Heb je vragen of neem je liever direct contact met ons op via de telefoon of mail dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan via 010-2437383 of rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent