Werkvoorbereider houtbranche

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bergen L
Salaris € 2800,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Heb jij al een nieuwe baan voor 2022 ingecalculeerd? Niet? Kijk dan eens naar deze mooie functie van werkvoorbereider / calculator!

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider / calculator heb je binnen dit familiebedrijf een leuke en uitdagende functie te pakken! Reken jij op veel zelfstandigheid, korte lijnen en een leuke werkomgeving? Dan ben je hier op het juiste adres. Als werkvoorbereider houd jij je onder andere bezig met het vertalen van ontvangen orders naar een efficiënt productieproces. Tevens verzorg jij de uitwerking van (eenvoudige) technische tekeningen. Hier nog geen ervaring in? Dan wordt dit jou gewoon aangeleerd!

Door jouw ervaring in de werkvoorbereiding (binnen een productieomgeving) weet jij precies wat je moet doen om jouw team optimaal te laten draaien. Dit kan op het gebied van calculatie, inkoop, planning of engineering zijn. Jij maakt voorafgaand aan het productieproces de balans op en verzorgt en faciliteert het proces. Verder ben jij op den duur ook bij de klant(en) te vinden, waar jij op locatie verpakkingswerkzaamheden zoals inmeten en verpakken uitvoert.

Dit krijg je

Lijkt deze functie jou wel wat? Dan kun jij op het volgende rekenen:

  • Direct op contract bij de opdrachtgever!
  • Salaris tussen de €2.800 - €4.000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring, opleiding
  • Reiskostenvergoeding
  • Fulltime vast werk voor lange tijd
  • Uitdagende baan bij een leuke, mensgerichte organisatie waar jij de ruimte krijgt om zaken naar eigen inzicht in te richten

Dit ben je

Ben jij iemand die goed past in een productieomgeving en heb je affiniteit met hout? En heb jij ervaring opgedaan in de werkvoorbereiding? Dan kom ik graag met jou in contact! Aanvullende functie-eisen zijn:

  • Jij hebt ervaring met het werken met een ERP systeem
  • Jij bent flexibel en bereid om op momentje dat stapje extra te doen!
  • Ervaring met een 3d tekenpakket is een pré (geen ervaring? Dan is het belangrijk dat je wel de ambitie hebt om dit te leren)
  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen, Boxmeer of Venlo

Hier ga je werken

Dit familiebedrijf in het noorden van Limburg is nog altijd groeiende. Ondertussen is het bedrijf van 30 man sterk, maar de bedoeling is om de komende jaren nog groei door te maken. De opdrachtgever hecht er veel waarde om o.a. talenten en kwaliteiten in haar medewerkers te herkennen én erkennen. Helaas kan ik op dit moment niet meer vertellen over onze opdrachtgever. Maar in een kennismakingsgesprek licht ik graag nog een en ander toe!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent