Technisch medewerker buitendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 2250,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een leuke baan in de techniek, in de buitendienst? Hier krijg je de waardering en erkenning wat zo belangrijk is. JIJ staat centraal en service staat op één. Wij zoeken een persoon met technische affiniteit in de regio van Zoetermeer.

Dit ga je doen

Als service monteur / monteur trapliften ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van trapliften. Hiervoor volg je een opleiding van een week bij het hoofdkantoor (uiteraard zorgen zij voor een superverblijf). Slaag je voor deze opleiding dan krijg je de beschikking over een auto van de zaak en word je ingezet als monteur van de liften in de regio.

De 1e weken krijg je een inwerktraject voordat je zelfstandig op pad gaat. Zo leer jij alle trapliften van binnen en buiten kennen .Als installatiemonteur plaats je trapliften, onderhoud deze vakkundig en geef je klanten uitleg over de werking van de lift. Daarnaast ben je bereid 1 x in de 6 dagen een storingsdienst op je te nemen. Ook heeft elke regio een groepsapp, dus mocht er nood aan de man zijn, kan er altijd hulp in worden geschakeld.

Jij bent dus het visitekaartje van het bedrijf, je ontmoet leuke mensen die dit ook nodig hebben, je werkt dus tevens voor een goed doel. Gezien de functie is het behoorlijk allround, je bent technische dienst, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productiemedewerker, montagemedewerker ALLES IN ÉÉN functie.

Al met al een onwijs leuke baan, waarbij je op heel veel verschillende plekken kom. Dankbaar werk waarvoor je veel waardering krijgt. Je helpt natuurlijk de oudere mensen zodat ze langer in hun huis kunnen blijven wonen. Dus ben jij nu automonteur, zonnepanelenmonteur of werk je bijvoorbeeld binnen de installatietechniek, dan ben je al bijna 1 op 1 een match

Dit krijg je

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

  • Een goed startsalaris tussen de €2350 - €2550 euro;
  • Auto / werkbus van de zaak en gereedschap;
  • Telefoon van de zaak;
  • Je krijgt betaald op het moment dat je uit huis gaat en weer thuis bent);
  • Toeslag van 128% over je overuren die al na 8 uur werken per dag ingaan (in principe is dat al je reistijd);
  • Toeslag na 10 gewerkte uren per dag is 146% (dit komt bijna niet voor);
  • Dagdiensten;
  • Materiaal wordt altijd opgestuurd, je hoeft dus niet heen en weer te rijden;
  • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
  • Teamuitjes.

Dit ben je

• Je bent woonachtig in omgeving Pijnacker, Zoetermeer, Den Haag, Delft;
• Op zoek naar full time, vast werk en een uitdaging;
• In het bezit van een geldig rijbewijs;
• Af en toe een storingsdienst draaien vind je niet erg;
• Je hebt affiniteit met techniek, bijvoorbeeld een stukje elektra, werktuigbouwkunde of verstand van installatietechniek (dit kan ook zijn als hobby);
• Daarnaast ben je representatief en communicatief vaardig;

Hier ga je werken

Onze technische opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen van 2e hands trapliften. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Deel via social media:
Ronald van Dam

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent