CNC Draaier

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Boxmeer
Salaris € 2200,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij de DJ van de CNC-machines? En jij draait graag lekker mee in de productie? Dan is deze vacature van CNC Draaier misschien wel precies wat jij zoekt!

Dit ga je doen

Jij hebt jouw draai helemaal gevonden in het werk met CNC-machines. Met jouw no-nonsense instelling vind jij het heerlijk om bezig te zijn met de productie van kleine series met een hoge moeilijkheids- en precisiegraad. De werkzaamheden die jij dagelijks uitvoert in deze functie zijn o.a.:

 • Bedienen en werken met verschillende CNC draai/freescombinaties
 • Programmeren en instellen van de verschillende machines
 • Uitvoeren van eindcontroles en metingen
 • Optimaliseren van de productieprocessen

Dit krijg je

Ben jij die technische draaier die op zoek is naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar jij jouw draai kunt vinden? Dan kun jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

 • Startsalaris tussen de €2.200 - €3.000 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring
 • Netto reiskostenvergoeding
 • Uitdagende werkzaamheden en ruimte voor jouw inzichten
 • Prettige en informele werksfeer in een functie in dagdienst
 • Fulltime, vast werk met uitzicht op vast dienstverband
 • Alle ruimte om jouw verder te ontwikkelen en je eigen verantwoordelijkheden uit te breiden

Dit ben je

Jij bent niet iemand die eromheen draait en vindt het heerlijk om lekker bezig te zijn. Jij hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en houdt wel van een uitdaging. Klopt dit? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Verder is het wel nog belangrijk dat jij:

 • Goed, zelfstandig en nauwkeurig te werk kunt gaan
 • Jij hebt relevante werkervaring bijvoorbeeld als CNC-operator, Draaier of Frezer
 • Woonachtig in de omgeving van Boxmeer, bijvoorbeeld in Nijmegen, Cuijk of Venray

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een modern bedrijf met als specialisatie het vervaardigen van precisieonderdelen. De zakelijke klanten waarderen het bedrijf voornamelijk om de goede leveringsbetrouwbaarheid, perfecte kwaliteit, prima service en een hoge mate van flexibiliteit. Dit kan niet bereikt worden zonder de betrokken en gemotiveerde medewerkers. Deze ervaren collega's verwelkomen jou ook graag in hun team!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent