CNC Draaier/Frezer

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gennep
Salaris € 2200,- tot € 3100,- per maand
Direct naar:
Ben jij een held achter de CNC-machine? Of dit nu als draaier/frezer, operator of iets anders is, jij bent sowieso die held die ik zoek!

Dit ga je doen

Als een doorgewinterde Cnc'er houd jij je dagelijks graag bezig met het produceren van uiteenlopende producten. Jij zal je in deze rol bezig gaan houden met o.a. de volgende werkzaamheden:

Lezen van tekeningen en aan hand hiervan de juiste werkvoorbereidingen en hulpgereedschappen treffen Eventueel zelfstandig programmeren van de CNC Machine Instellen en bedienen van de CNC machine Controleren op compleetheid en maakbaarheid Signaleren van technische en/of mechanische problemen Na overleg eventueel corrigeren van afwijkingen en wijzigingen

Dit krijg je

Zie jij een nieuwe uitdaging wel zitten? En heb jij ervaring met het werken met CNC-machines? Dat is mooi! Dan kun jij het volgende verwachten:

  • Salaris tussen de €2.300 - €4.000, afhankelijk van jouw ervaring
  • Jij ontvangt natuurlijk een ploegentoeslag wanneer jij in ploegen gaat werken!
  • Reiskostenvergoeding
  • Kans op contract bij de opdrachtgever (direct of na max. 6 maanden)
  • Fulltime, vast werk voor lange tijd

Dit ben je

Heb jij al (relevante) werkervaring opgedaan, of heb jij een relevante opleiding gevolgd maar nog geen werkervaring opgedaan? In beide gevallen kom ik graag met jou in contact! Verder is het belangrijk dat jij:

  • Ervaring in de techniek of technische affiniteit hebt
  • Woonachtig bent in de omgeving van Nijmegen, Cuijk of Boxmeer

Hier ga je werken

Voor verschillende opdrachtgevers in de regio zijn wij op zoek naar gemotiveerde aanpakkers die lekker aan de slag willen! Onze opdrachtgevers zijn veelal midden-kleine bedrijven die met een team verantwoordelijk zijn voor de productie van producten in verschillende branches. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek kunnen wij samen bekijken welke opdrachtgever nu het beste bij jou past!

Interesse?

Om te beginnen laat jij hier je sollicitatie achter of bel je even naar 06-13265290 voor meer informatie. Mochten er voldoende raakvlakken zijn met je cv en de functie, zullen wij je uitnodigen voor een (digitale) kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle details van het bedrijf en de functie met je, ben je na dit gesprek nog steeds enthousiast, zullen wij je onder de aandacht brengen bij onze opdrachtgever.

Wanneer de opdrachtgever ook denkt dat jij als persoon past op deze functie, ga je daar op gesprek. Soms volgt er nog een 2e gesprek voor een rondleiding of een arbeidsvoorwaarden gesprek. Mocht het dan nog allemaal goed zijn, mag je beginnen.

WerkTalent zal jou begeleiden met het ondertekenen van je contract, het verwerken van je gewerkte uren en alle vragen die je gaandeweg nog hebt.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent