Zagerij Hout dagdienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nuenen
Salaris € 2175,- tot € 2375,- per maand
Direct naar:
Jouw passie is hout, hout en nog eens hout! Jij houdt van hout! Je haalt voldoening uit je werk en hebt graag de verantwoordelijkheid over 'jouw' eigen machine? Heb je ervaring met houtbewerkingsmachines en wil je aan de slag binnen een leuk bedrijf?

Dit ga je doen

Een machinaal houtbewerker is iemand die hout en plaatmaterialen bewerkt om ze geschikt te maken voor bijvoorbeeld kozijnen, trappen, meubels en vloeren. Machinaal houtbewerkers gebruiken hiervoor verschillende houtbewerkingsmachines, waarmee ze het materialen schuren, zagen, en vormgeven. Maar steeds vaker gebeurt dit ook door een computergestuurde machine.

Als machinaal houtbewerker bewerk je hout en plaatmateriaal dat bedoeld is voor de timmerindustrie of voor de meubelindustrie. Dat doe je met houtbewerkingsmachines, met zagen en met vlakbanken.

Bij dit bedrijf ben je als machinebediener van een vierzijdige schaafmachine verantwoordelijk voor het verwerken van diverse klantorders. Daarnaast houd je je o.a. bezig met:
 • Controleren van de onderdelen
 • Je stelt en bedient de geavanceerde vierzijdige schaafmachines
 • Je zorgt voor een kwalitatief goed product
 • Kwaliteit en kwantiteit bewaken
Bij de CNC-machine haal je de tekeningen in het systeem op. Je stelt de machine in past evt. je de tools aan. Het hout wordt handmatig in de machines gelegd, de rest gebeurt machinaal.
Je staat meestal met zijn tweeën bij een machine.

Dit krijg je

Een vaste baan bij een mooi bedrijf waar men aandacht heeft voor medewerkers. Een schone werkomgeving met een hele fijne werksfeer waar het de hele dag lekker naar hout ruikt! De voertaal is Nederlands. Daarnaast mag je het volgende verwachten:
 • Een bruto maandsalaris van €2.175 - €2.375
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten
 • Toeslag voor overuren
 • Een full time baan met uitzicht op onbepaalde tijd

Dit ben je

Om succes te boeken in deze functie, helpt het natuurlijk dat je fysiek in orde bent en je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst. Verder vragen wij het volgende:
 • Je beschikt over een VMBO diploma en/ of je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent flexibel, weet je van aanpakken en kunt in teamverband werken
 • Kwaliteit is vanzelfsprekend voor je en je kunt accuraat werken

Hier ga je werken

Dit familiebedrijf bevindt zich in Nuenen en levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is deze houthandel de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux.
Deze voorraadpositie maakt snelle levering aan de houthandel en houtverwerkende industrie mogelijk. Met het op voorraad houden van alle denkbare maatvoeringen en houtkwaliteiten profiteert een toenemend aantal relaties van de logistieke voordelen die dit bedrijf te bieden heeft.

De krachtige combinatie van volumehandel, voorraadbeheer en maatwerkproductie - bestaande uit alle specialistische houtbewerkingen - maakt van dit bedrijf een totaalleverancier in vurenhout.
Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van dit bedrijf. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie leiding geeft. Door te blijven investeren in mensen, kennis en innovatie waarborgt dit bedrijf met ruim 150 loyale collega’s de continuïteit en kwaliteit van haar producten en diensten.

Dit bedrijf hecht veel waarde aan jarenlange partnerships met haar leveranciers. Alleen daardoor is een constant kwaliteitsniveau en een continue aanvoer van vurenhout verzekerd. Het levert uitsluitend gecertificeerd hout, rechtstreeks uit de duurzame bossen van Scandinavië, Centraal Europa en Rusland. Oog hebben voor de wereld om ons heen gaat echter verder dan het milieu.
Met de ondersteuning van regionale projecten en verenigingen als ook de opleiding van nieuwe vakkrachten als leerbedrijf, bewijst dit bedrijf bovendien nauw betrokken te zijn bij haar directe omgeving.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Machinaal Houtbewerker in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben je erop gebrand om deze functie te gaan bekleden?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent