Logistiek medewerker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Delft
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
De goederen gaan alle kanten, maar gelukkig hebben we jou! Jij overziet en regelt de in- en uitgaande goederen. Kom jij ons team versterken?

Dit ga je doen

Als logistiek medewerker tuinmaterialen neem jij de verantwoordelijkheid voor je taken op het buiten terrein. Hier gebeurt alles van opslag tot laden/lossen. Je werkt samen in een klein team om te zorgen dat alle orders op tijd verzamelt en samengesteld zijn. Vervolgens zorg je dat alles gereed staat voor transport. Dit omschrijft alleen de uitgaande goederen, maar aan de andere kant moet er ook wat binnenkomen. Je controleert dus wat er precies binnenkomt en zorgt dat dit correct in het systeem wordt ingevoerd. Als dat gelukt is zorg je dat alles netjes weggezet wordt in het magazijn. Hiervoor gebruik je onder andere een heftruck of een pompwagen.

Dit krijg je

  • Je krijgt een fulltime jaarcontract, met uitzicht een vaste aanstelling.
  • Je wordt betaald naar de geboden kwaliteiten en werkervaring.
  • Er zijn goede secundaire voorwaarden.
  • Geen dag is hetzelfde in dit jonge ambitieuze en team.

Dit ben je

  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en assertiviteit.
  • Gezonde werkinstelling, niet van 9 tot 5.
  • 5-daagse werkweek, ook de zaterdag beschikbaar.
  • Enige heftruckervaring is gewenst, je heftruckcertificaat kan je bij WerkTalent behalen.

Hier ga je werken

Een familiebedrijf in de regio van Rotterdam, Den Haag, Westland en Midden-Delfland. Al jaren zijn ze in de regio bekend en een toeleverancier van alle benodigdheden in de tuinbouw.
Ze voorzien hun klanten van alle benodigdheden in tuin- en akkerbouw. Ze bedienen klanten zowel in het binnen- en buitenland. Door hun expertise en kennis kunnen ze iedere klant van boven tot onder voorzien van benodigdheden.

Naast de tuin en akkerbouw beschikken zij ook over de middelen om iedere hovenier compleet te voorzien. Alle hoveniers in de buurt maken ook gebruik van de unieke diensten en de veelzijdigheid die dit bedrijf te bieden heeft. Het aantal vestigingen groeit en daaronder vallen al Den Hoorn, Berkel en Rodenrijs, Klazienaveen, Moerkapelle en Honselersdijk.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Bart de Jong. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent