Assemblage medewerker dagdienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zevenaar
Salaris € 1900,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en haal jij voldoening uit het afleveren van een mooi product? Heb je een positieve instelling en ben je fulltime beschikbaar? Dan staan wij te springen om jou te ontmoeten!

Dit ga je doen

Als assemblage medewerker bestaat je dagelijkse taak uit het samenstellen van vooraf geproduceerde onderdelen om zo onze mooie en kwalitatief hoogwaardige producten verkoop klaar te maken. Je controleert de kwaliteit zodat de eindgebruiker nog lang kan genieten van onze producten.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met je collega’s draag je zorg voor het samenstellen en het testen van de producten. Je werkt vanaf tekening en werkinstructies die per product geleverd worden. Is er een product niet goed gemonteerd? Dan ga jij kijken waar het aan ligt en demonteert het product om deze vervolgens te herstellen. De werkplaats staat vol met moderne bewerkingsmachines en gereedschappen waar je gebruik van kunt maken.

Dit krijg je

Naast een uitdagende en leuke baan in de techniek bij een van de betere werkgevers in de omgeving van Zevenaar, bieden wij:

  • Een brutosalaris tussen de € 1900 - € 2500 per maand
  • Diverse opleiding en doorgroeimogelijkheden
  • Schone en overzichtelijke werkomgeving
  • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en een wederzijdse klik
  • Teamuitjes als bowlen, karten of een borrel doen

Dit ben je

Wil jij fulltime werken als assemblage medewerker? Dan is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Ook is het belangrijk dat jij jezelf herkent in de volgende punten:

  • Je bent handig en hebt technisch inzicht
  • Je werkt graag met je handen en bent gemotiveerd
  • Woonachtig in de regio van Zevenaar of +- 25 km hier vandaan.
  • Je werkt graag in teamverband maar ook zelfstandig

Hier ga je werken

Je komt te werken in een dynamisch productie bedrijf dat met passie te werk gaat en wereldwijd levert.

Interesse?

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in Arnhem plaats gaan vinden. We bespreken de functie, organisatie en hebben het met name over jouw wensen en ambities.

Mocht de match tussen functie en organisatie er zijn, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, bespreken dit gesprek na met ons contactpersoon en bij de volgende stappen zoals de onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar aaronheijmen@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 026 - 303 12 30. Mobiel ben ik ook bereikbaar op 06- 12 22 09 79.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnenstappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent