Cleanroom Fijne Assemblage

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2350,- tot € 2550,- per maand
Direct naar:
Deze baan is voor de perfectionisten onder ons! Werk je graag precies en nauwkeurig of als hobby, in een rustige omgeving? Beschik je over goede ogen? En wil je met andere collega's de mooiste hightech onderdelen schoonmaken en assembleren? Bel me!

Dit ga je doen

Je komt te werken in een zogenaamde Cleanroom. Een Cleanroom is een zeer schone werkomgeving. Deze ruimte is bedoeld om contaminatie in het productieproces dat in deze omgeving plaatsvindt te beperken of geheel uit te sluiten. Afhankelijk van de werkzaamheden vervul je als Cleanroom medewerker veelal de functie van assemblagemonteur of assemblagemedewerker. Iedereen met enig technisch inzicht kan aan de slag als Cleanroom medewerker.
Het assembleren van technische producten vereist ook enig technisch inzicht.
Andere werkzaamheden van een Cleanroom medewerker zijn het schoonmaken en verpakken van onderdelen.

Binnen een Cleanroom kunnen verschillende producten gemaakt worden. In een cleanroom worden producten gemaakt, zoals halfgeleiders voor telefoons, computers of ruimtevaart. Ook medicijnen worden vaak in een cleanroom gemaakt.
Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden om metingen of testen uit te voeren met bepaalde producten.
Een Cleanroom medewerker voert controles uit, monteert producten en leest technische tekeningen.

Het werkschema van een Cleanroom medewerker is vaak heel duidelijk. Je werkt een aantal dagen in een bepaalde dienst en daarna wissel je weer.

Verder zijn je taken in deze functie van Cleanroom Fijne Assemblage:
 • Werken volgens de regels en procedures van de Cleanroom
 • Fijnmechanische reiniging van kleine plastic stickers die zeer nauwkeurig op folie en in kleine beschermdoosjes moeten worden geplakt. Je werkt daarom veel met fijn gereedschap, zoals een pincet/ klein tangetje
 • Het meten van de reinheid van producten door een computer
 • Assembleren van metalen producten met zeer kleine schroeven en het uitvoeren van kwaliteitscontroles/ inspecties
 • Afwijkingen signaleren en melden
Bovenstaande taken doe je zittend, vanwege de nauwkeurigheid van het werk.
Je werkt fulltime in 2 ploegen; een week ma. tot vr. van 5.45 - 14.45 uur en de andere week ma. tot vr. van 15:15 - 00:15 uur.

#techniek #productiemedewerker #ploegendienst #assemblage

Dit krijg je

Wil jij starten bij dit moderne en professionele bedrijf in een interessante functie, dan bieden wij jou het volgende:
 • Een bruto uurloon van € 13,61 (inclusief 18% ploegentoeslag)
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10km enkele reis)
 • Een fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • Bij de start krijg je een uitgebreide training 'on the job'
 • Een prettige werksfeer in een internationaal, jong en ervaren team
 • Werk voor de langere termijn

Dit ben je

Om succesvol te zijn in deze functie helpt het als je al enige ervaring hebt als montage-/ assemblagemedewerker of productiemedewerker, maar het is zeker niet vereist. Ben je een laboratoriummens, heb je ervaring met microscopen of heb je hobby's waarbij je heel nauwkeurig en precies werkt, dan wil ik je graag leren kennen!

Daarnaast verwachten wij het volgende van jou:
 • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken en fulltime beschikbaar
 • Je spreekt en begrijpt de Engelse taal zeer goed. Want alle checklists, veiligheidsinstructies en voertaal zijn in het Engels. Nederlands is gewenst.
 • Je vindt het niet erg om zittend werk te doen
 • Je bent een rustig en serieus type met goede ogen

Hier ga je werken

Dit bedrijf in Eindhoven behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Bij dit bedrijf werken ca. 500 personeelsleden verspreid over een 7-tal vestigingen in Nederland, Maleisië, Singapore en de VS. Hierdoor kunnen we wereldwijd onze diensten 24/7 aanbieden.

In ruim 30 jaar tijd heeft dit bedrijf een positie veroverd in de top op het gebied van high tech packaging. Deze geweldige prestatie is alleen mogelijk dankzij de gemotiveerde inzet van al hun professionals en teams op het gebied van cleanrooms, productontwikkeling, verkoop, productie (houtverwerking, schuim, plastics en metalen), logistiek en serviceafdelingen.

Dagelijks worden de medewerkers uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te produceren voor toonaangevende en internationale klanten in de high-end marktsegmenten van semi-conductors, elektronica, medische- en optische technologie, lucht- en ruimtevaart, machinebouw en mechanische componenten.

Kortom, dit bedrijf heeft veel te bieden als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Deze organisatie heeft de zoektocht naar Cleanroom Medewerkers Fijne Assemblage toevertrouwd aan WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf.
Bij een positieve uitkomst introduceren we jou, plannen we het sollicitatiegesprek voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lijkt deze job jou op het lijf geschreven en ben je op korte termijn fulltime beschikbaar voor vast werk?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent