Lasrobot Operator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 2400,- tot € 2700,- per maand
Direct naar:
Metaal | Ploegen | Top werkgever | Fulltime

Dit ga je doen

Als lasrobot operator ben je verantwoordelijk voor het geautomatiseerde lasproces van hoogwaardige RVS lassamenstellingen en diverse werkzaamheden als metaalbewerker. Wij bieden een functie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een gemoderniseerd bedrijf. De werksfeer is informeel, open en je krijgt kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen.

Wat zijn je werkzaamheden?
- Bedienen en instellen van de lasrobot
- Controleren van de productkwaliteit
- Meedenken over verbeteringen

Dit krijg je

  • Mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf
  • Je krijgt de gelegenheid om eventuele cursussen en opleidingen te volgen
  • Bewijs jij jezelf? Dan werk je toe naar een vast dienstverband
  • Een salaris tussen de €2500 en €2800 bruto per maand
Wel ben je bereid om in ploegen te werken. Voor deze uren krijg je een toeslag van 130%. Verder krijg je van ons natuurlijk een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer en een pensioensregeling. Bij een volledig boekjaar deel je ook nog eens mee in de winst en kan je de opgebouwde vakantie uren geheel naar eigen keuze inplannen.

Deze organisatie heeft afwisselend en gevarieerd werk, een plezierige werksfeer en veel aandacht voor jou als werknemer. Je ontvangt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Metaalbewerkingsbedrijf is van toepassing. Daarnaast stimuleren zij medewerkers in hun persoonlijke doelstellingen op het gebied van opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdaging.

Dit ben je

- Je hebt kennis van lasrobots of een gezonde dosis motivatie om opgeleid te worden
- Lasopleiding MIG/Mag minimaal niveau 2
- Je kunt technische tekeningen lezen

  • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in 2 ploegen te werken

Hier ga je werken

Deze organisatie zit gevestigd aan de rand van Alphen aan den Rijn en is goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Leiden en Gouda. Zij hebben geen eigen product, maar maken op maat wat de klant wil. Denk hier bij aan hekwerken, constructieonderdelen en dergelijke metalen onderdelen. Een mooie organisatie met diverse technische afdelingen zoals operators, lasrobotoperators, engineering en lassers. Er werken in totaal 40 collega's waarvan 30 in vaste dienst.

Interesse?

Wij bemiddelen geen cv's, maar mensen en daarom willen wij graag persoonlijk met je kennis maken. Samen kijken wij dan of deze functie bij je past of dat wij wellicht een andere passende functie voor je kunnen vinden. Mocht je vragen of interesse hebben, neem dan contact met ons op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent