Expeditiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Vuren
Salaris € 2200,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Voel jij je helemaal thuis in een productie omgeving? Vind je het leuk om op de heftruck te rijden? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Als expeditiemedewerker ben je bezig met het afzakken van de grondstoffen. Hierbij zet jij de lege zakken op de machine, de machine vult ze met de grondstoffen en deze gevulde zakken worden vervolgens op een pallet gezet door de machine. Als de pallet vol staat rijd je deze weg met de heftruck naar de juiste locatie. Binnen deze functie werk je ongeveer 90% in de productie en 10% zit je op de heftruck. Als er een storing is aan de machine is het belangrijk dat je deze herkent, maar die hoef je niet op te lossen!

Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:45 tot 16:15, maar mocht je graag over willen werken is dat zeker mogelijk!

Dit krijg je

Naast dat je in de dagdienst komt te werken, kan je het volgende verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.200,- en de €2.500,-;
  • Een fulltime, vaste baan;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Een afwisselende baan met verschillende werkzaamheden;
  • Mocht het van beide kanten bevallen treedt je in dienst bij onze opdrachtgever met een contract voor onbepaalde tijd;
  • Is jouw heftruckcertificaat verlopen? Via WerkTalent kan deze verlengd worden!

Dit ben je

  • Enige ervaring met de heftruck, een certificaat is een pre;
  • Je bent in staat om storingen te herkennen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent woonachtig in de driehoek Gorinchem, Tilburg of Utrecht;

Hier ga je werken

Onze partner werkt met de nieuwste ontwikkelingen in de procesindustrie, hoogwaardige producten en vooruitstrevende technologie. In de loop der jaren is er een hecht team ontstaan waar jij deel van uit kunt maken! Onze partner staat bekend als betrokken werkgever. Jij, in de functie als logistiek medewerker, gaat werken met deze producten en technologieën en je hebt een belangrijke rol binnen deze organisatie! Je komt te werken op de locatie in Vuren.

Interesse?

Onze klant heeft de zoektocht naar hun productiemedewerker heftruck uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-12828927 of stuur een mailtje: marliesmaraki@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent