Operator Koffiemachines Buitendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2000,- tot € 2050,- per maand
Direct naar:
Wil jij er als Operator voor zorgen dat klanten kunnen genieten van de allerbeste koffie én thee? Jij bent het visitekaartje van dit bedrijf! Ben jij fulltime beschikbaar voor deze leuke uitdagende en zelfstandige functie in Den Bosch?

Dit ga je doen

Als Schoonmaker zorg jij er dagelijks voor dat klanten kunnen genieten van de lekkerste koffie en thee!

Je werkt fulltime; van maandag t/m vrijdag tussen 7u00 - 15u00. Totaal 37,5uur per week
Als Schoonmaker ben je werkzaam onder leiding van een Objectcoördinator. Je bent zelfstandig werkzaam.

Wat ga je doen?
– Je verzorgt de koffiemachines (reinigen, bijvullen, onderhouden van de machines) op jouw eigen vaste route met verschillende klanten/ bedrijven
– Je verzorgt eventueel ook de snack- en frisautomaten
– Je zorgt ervoor dat de voorraad weer op peil is (koffie, thee, suiker, melk)
– Je voorkomt storingen aan de automaten, omdat jij de automaten goed schoonmaakt
– Je lost kleine storingen aan de automaten zelf op
– Je verricht lichte administratieve werkzaamheden
– Fysiek zwaar werk (tillen van dozen, bukken en veel lopen)

#operator #horeca #facilitair

Dit krijg je

Wanneer je mag starten bij dit mooie bedrijf, dan bieden wij jou graag het volgende aan:

  • Een ideale full time baan voor overdag
  • Een bruto uurloon van €12,23
  • Een vaste onkostenvergoeding van € 15,88 netto per maand
  • Reiskosten woon-werk worden voor een groot deel vergoed (vanaf 10km enkele reis). Afhankelijk van je route is een bedrijfsauto ook een mogelijkheid
  • Wanneer je start, krijg je een degelijke inwerktraining uiteraard
  • Een gezellige werksfeer in een leuk en gevarieerd team
  • Een zelfstandige rol binnen een groeiende organisatie

Dit ben je

Uiteraard verwachten we dat je graag werkt en heb je bij voorkeur al ervaring opgedaan met dit werk of binnen deze branche.
Daarnaast beheers je, vanwege het contact met Nederlandse klanten de Nederlandse taal uitstekend.

Verder herken jij je in het volgende:
– Bent in een goede fysieke gesteldheid
– Je praat makkelijk en bent sociaal ingesteld
– Bent betrouwbaar en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent in het bezit van eigen vervoer
– Hebt enig technisch inzicht
– Je hebt geen bezwaar tegen het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Dit wordt door het bedrijf aangevraagd en vergoed

  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Den Bosch

Hier ga je werken

Koffieliefhebbers, dat zijn zij! Het hoofdkantoor van dit moderne en groeiende bedrijf zit in Son maar zij opereren landelijk.
Zij maken van ieder koffiemoment een echt genietmoment. Ze schenken de beste koffie en thee met lekkere, gezonde tussendoortjes en dranken die ze met zorg hebben geselecteerd. Met het welzijn van de klant én de medewerkers voorop. Met de producten maken zij het verschil in het land van oorsprong.

Zij geven mensen op het werk altijd en overal toegang tot de lekkerste koffie en thee, snacks en frisdranken. Ze luisteren naar onze klanten en gaan samen op zoek naar op maat gemaakte oplossingen. Het bedrijf is ondernemend, innovatief en willen de klanten te allen tijde ontzorgen.

Dit bedrijf is de meest duurzame 'vending'speler op het gebied van koffie, thee, frisdranken en snacks op het werk. In Nederland werken ruim 600 medewerkers.
Zij bieden de medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen, zijn zeer ondernemend, innovatief en altijd service- en klantgericht.

Oprecht en betrokken, ondernemend en vastberaden.
Deze organisatie ontzorgt volledig de klanten door het verzorgen van alle eet- en drinkbehoeften. Ze richten, in overleg met de klant, de verschillende ruimtes in met de juiste vendingmachines, die een variatie aanbieden van warme & koude dranken met gezonde, goede en gewoon lekkere tussendoortjes.

Zij luisteren zorgvuldig naar de klanten en eindgebruikers, zijn altijd op zoek naar het aanbieden van de meest innovatieve producten en diensten. Bij dit bedrijf ontzorgen ze hun klanten volledig met persoonlijke ondersteuning en technisch onderhoud. Dit alles bij elkaar maakt hen echt klantgericht en onderscheidend. Ze voelen zich verantwoordelijk om mensen altijd en overal toegang te geven tot producten van hoge kwaliteit.

De assortimenten zijn dan ook gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. Ze bieden altijd de keuze tussen producten die meer inspelen op gezondheid en producten die meer aansluiten bij genieten. Ze zorgen tevens voor een passende omgeving, met sfeervolle ruimtes waarin ze 24/7 hun producten toegankelijk maken. Dat drijft ze. Daar gaan ze hier voor!
Ze doen dat met een sterke focus op maatwerk en innovatieve oplossingen. Met toewijding en energie. Met zorg en op een sociaal verantwoorde manier.
Ze zoeken daarbij naar duurzame relaties met klanten om gezamenlijk structurele vooruitgang te boeken.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Operator Koffiemachines Buitendienst toevertrouwd aan WerkTalent. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf.
Bij een positieve uitkomst introduceren we jou, plannen we het sollicitatiegesprek voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Lijkt deze job jou op het lijf geschreven en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan voor een lange(re) periode?
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987.
Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent