CE Chauffeur AGF

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 2000,- tot € 2450,- per maand
Direct naar:
Van A naar Beter! Jij neemt de verantwoordelijkheid om samen met jouw vrachtwagen de vracht bij onze klant te brengen. Interesse? Kom gezellig een kop koffie drinken.

Dit ga je doen

Binnen de functie van vrachtwagenchauffeur ben jij het visitekaartje van de organisatie. Je houdt van de vrijheid die dit vak met zich meebrengt: muziekje op de achtergrond aan, bakje koffie in de hand en rijden door het hele land. Uiteraard zorg jij dat je altijd op tijd de vracht aflevert en je doet dit op een klantvriendelijke manier.

Als vrachtwagenchauffeur voor dit bedrijf zal je hoofdzakelijk het vervoer in Zuid-Holland verzorgen. Het zullen veelal korte ritten in de buurt zijn en dus zal je vaak uit en in moeten stappen. Je zal dus ook veel contact hebben met de mensen van de bedrijven waar je langskomt.

Dit krijg je

  • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een kleine organisatie.
  • Iedere 4 weken salaris op basis van je kennis en ervaring
  • Tijdelijke baan met uitzicht op vaste aanstelling
  • Vaste vrachtwagen
  • Regelmatig een gezellig drankje op het hoofdkantoor

Dit ben je

  • Je hebt een CE rijbewijs + Code 95
  • Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent Woonachtig in de omgeving Westland, Delft, Rotterdam of Den Haag
  • Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift
  • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit

Hier ga je werken

Dit familiebedrijf ontstond 60 jaar geleden toen de eigenaar besloot, als chauffeur, voor zichzelf te beginnen. Altijd met het idee een gezellig en klein team te creëren op die manier kunnen ze persoonlijke en snelle transport aanbieden bij hun klanten. Zo af en toe springen ze vanuit het hoofdkantoor nog wel eens zelf op de vrachtwagen, maar vanuit het hoofdkantoor wordt voornamelijk alles geregeld wat betreft de planning. De organisatie is inmiddels gegroeid tot een team van 11 man sterk, waarvan 8 chauffeurs.

De persoonlijke factor komt uit het feit dat het hoofdkantoor zich bevindt onder hetzelfde dak als de woning van de eigenaar. Tijdens de borrels kom je vaak bij hen thuis. Zo creërt dit toch een goede werksfeer en ben je op deze manier nooit een nummertje.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Bart de Jong. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent