Bouwopruimer (2-ploegen)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Werk jij graag met je handen, ben je een aanpakker en handig met handgereedschappen? Wij zijn op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken! Ervaring is niet vereist; een positieve houding, enthousiasme en flexibiliteit wel!

Dit ga je doen

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar mensen van staal die hun hand niet omdraaien om sloopwerk te verrichten. Je gaat je voornamelijk bezighouden met het slopen en demonteren van houten kisten en opruimwerkzaamheden.

Als sloper start je zowel zelfstandig als in teamverband een sloopklus. Ook zonder ervaring als sloper kun je bij ons aan de slag! Slopen is een vak en dat kun jij leren!
Jouw werkdagen en werktijden zijn de ene week van maandag t/m vrijdag van 5u45 - 14u45 en de andere week maandag t/m vrijdag 15u15 - 00u15.

Kortom, weet jij van aanpakken en kun je tegen en stootje? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit krijg je

Indien jij als sloper in dienst treed van deze organisatie, mag jij het volgende verwachten:
  • Een fulltime baan met een goed maandsalaris tussen de €2.300 en €2.500 bruto
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Een fijne werkplek om jezelf verder te ontwikkelen binnen dit bedrijf
  • Ambitieus bedrijf met korte communicatielijnen

Dit ben je

Naar wie zijn we op zoek?
Om goed van start te gaan in deze functie ben je niet bang voor vieze handen. Het helpt als je handig en sterk bent.
Daarnaast vragen wij het volgende:
  • Je hebt een VCA certificaat (of bereid dit te behalen via ons)
  • Je beschikt over een actieve werkhouding
  • Het is fijn als je over een rijbewijs B beschikt
  • Voldoende kennis van Nederlandse en/ of Engelse taal

Hier ga je werken

Bedrijfsprofiel:
Dit bedrijf behoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Zij ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Vanuit het service center in Eindhoven zorgen zij ervoor dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De activiteiten zijn als volgt onderverdeeld:
• Production;
• Cleanroom Solutions;
• Projects (ontwikkeling);
• Logistics Services.

Bij deze groep van bedrijven werken ruim 500 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Daarnaast hebben een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika. Binnen de groep hebben ze tevens een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van kunststofbewerking, Cleaning en op het gebied van houtbewerking.

Interesse?

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een Bouwopruimer in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure tot aan het tekenen van je contract. En zelfs daarna nog!

Zoek jij een full time functie waarin je lekker bezig kan zijn met uitzicht op vast werk?
Reageer dan via deze website of bel met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Ik kijk uit naar je reactie!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent