Orderpicker / Packer Venlo

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Panningen
Salaris € 2000,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een leuke baan in Venlo in het magazijn met een gezellig team? Heb jij wat ervaring als Orderpicker en woon jij in de buurt van Venlo? Lees dan heel snel verder en mogelijk kun jij al snel starten in deze gave functie!

Dit ga je doen

Binnen deze fulltime functie als Orderpicker/ Logistiek Medewerker verricht je belangrijke taken binnen het logistieke proces van het bedrijf. Onder deze taken vallen onder andere;

 • Het verpakken, sealen en verzendklaar maken van orders
 • Verzamelen van orders met behulp van een handscanner en trolley
 • Verplaatsen en stapelen van producten in het magazijn met behulp van een EPT
 • Signaleren van afwijkingen, waar nodig hercoderen of natellen orders
 • Zorg dragen voor een nette en schone werkvloer
Het rooster betreft een verschoven dagdienst. Je werkt van maandag t/m vrijdag van 7u00-16u00 of van 09u00-18u00 of van 11u00-20u00.

Dit krijg je

Wanneer jij mag starten bij dit moderne en groeiende bedrijf, kun jij rekenen op de volgende voorwaarden:
 • Mogelijkheid op een vast contract
 • Een goed fulltime salaris van €2.000 - €2.100 bruto per maand
 • Werktijden: verschoven dagdienst 7u00-16u00 of van 09u00-18u00 of van 11u00-20u00
 • Vakantieuren en vakantiegeld
 • Reiskosten (vanaf 10 km enkele reis)
 • Werken in een gezellig en hecht team

Dit ben je

In deze functie is het belangrijk dat je Nederlands, Engels of Duits spreekt en begrijpt.
Daarnaast voldoe je aan onderstaande punten:
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent per direct beschikbaar op eerdergenoemde werktijden
 • Je woont in de omgeving Venlo, Roermond of Weert
 • Je bent een echte aanpakker

Hier ga je werken

Deze organisatie in Venlo is een wereldwijde leider op het gebied van Transport en Logistiek, ondersteunt zijn klanten in Nederland met maatwerkoplossingen die een breed scala aan diensten omvatten: Overland Transport, Freight Forwarding, Contract Logistics en Express & Parcel Delivery.
De passie die de teams drijft, hun expertise en hun kennis van de markten garanderen een constante inzet.

In de snel veranderende wereldeconomie van vandaag zijn zij de groeipartner voor een grote en diverse groep klanten. Met meer dan 41.000 mensen in 67 landen over de hele wereld ontwerpen en leveren ze oplossingen op maat om complexe en vaak unieke problemen op te lossen.
Wanneer je hier komt werken, sluit je je aan bij een internationaal team van diverse en gepassioneerde experts, die zich inzetten om de dagelijkse transport- en logistieke uitdagingen van hun klanten duurzaam aan te pakken... en ervoor te zorgen dat ze slagen.

Carrière – individueel initiatief met gedeelde waarden en drive
Als dienstverlener vormen de mensen het hart van het bedrijf... en het succes. Ze worden allemaal gedreven door de hoogste servicenormen en een compromisloze vastberadenheid om onze verplichtingen dag na dag na te komen.

Ze zijn ook een ondernemende groep en ze geloven in het koesteren van talent en het geven van echte verantwoordelijkheid in een vroeg stadium. Bovendien laten de specifieke behoeften van elk van hun klanten – en hun unieke uitdagingen – veel ruimte voor individueel initiatief en creativiteit. Deze autonomie wordt in evenwicht gehouden met duidelijke verantwoordelijkheid en de gedeelde waarden en verbintenissen die dit bedrijf leiden.

Een baan bij dit bedrijf – proactieve betrokkenheid bij de uitdagingen van morgen
Ze zijn zich er ook terdege van bewust dat ze deel uitmaken van een bredere gemeenschap en dat de waarden en verplichtingen zich uitstrekken tot de samenleving als geheel. Als je hier werkt, ben je proactief betrokken bij de huidige ecologische, sociale en maatschappelijke uitdagingen en de uitdagingen die voor ons liggen. Deze filosofie maakt deel uit van de identiteit en wordt gedeeld door alle medewerkers.

Bij deze organisatie geven ze vorm aan de toeleveringsketen van morgen, terwijl ze zichzelf transformeren en hun klanten - en zelfs hele industrieën - helpen om samen met hun te transformeren. Dit betekent dat de diversiteit aan talenten die ze zoeken net zo gevarieerd is als het aanbod aan mogelijkheden.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een full time Orderpicker/ Packer in handen gelegd van WerkTalent. Het eerste (kennismakings-) gesprek zal daarom bij ons op de vestiging Eindhoven of online plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities. Bij een positieve uitkomst introduceren we je het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Ben jij helemaal gemotiveerd geraakt en zoek jij vast werk, aarzel dan niet!
Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0987. Je kunt mij ook bereiken via Whatsapp op 06-30099526!

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.

Ik hoor graag van je!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent