Montagemedewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een toffe werkgever waarin je kan meegroeien? Salaris tussen 2000/2500. Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout en Den Bosch? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken!

Dit ga je doen

's Ochtends om 07:00 start jouw werkdag met een meeting, hierin worden de punten besproken waaraan gewerkt gaat worden voor die dag. Samen met jouw collega's ga jij namelijk aan de slag om prefab badkamers te monteren. Vanaf tekening ben jij bezig met het opzetten van de stellingen en de vloer. Wanneer dit staat wordt het plaatwerk gemonteerd. In een badkamer horen natuurlijk een toilet, wasbak en douche dit ga jij dan ook aanbrengen. Het meest complexe is nog dat elektra ook moet worden aangelegd. Zodoende ben je verantwoordelijk voor het hele proces, all round ben jij bezig om de badkamer van alle gemakken te voorzien. Het kan een badkamer zijn voor in een studentenflat maar ook een luxe cruiseschip zou zomaar plek van bestemming kunnen zijn!

Om 16:00 zit jouw werkdag er weer op. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, de weekenden ben je dus lekker vrij. Binnen de organisatie heerst echt een familiaire sfeer waardoor werken in een teamverband erg belangrijk is. Je moet op elkaar kunnen vertrouwen! De locatie is makkelijk te bereiken vanaf Breda, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.

Dit krijg je

+ Familiair bedrijf
+ Interne doorgroeimogelijkheden
+ Opleidingen
+ Meegroeien met het bedrijf

Dit ben je

+ Fysiek in orde
+ Technisch onderlegd
+ Communicatief vaardig

Hier ga je werken

Je komt te werken in een groeiende organisatie maar waar het familiaire gevoel nog steeds op 1 staat! Er wordt hard gewerkt maar werkplezier is net zo belangrijk. Intern kun jij enorm veel leren om zo all round monteur te kunnen worden!

Interesse?

Ben jij na het lezen enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent