Monteur buitendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dongen
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Graag in de buitendienst aan de slag? per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg en Waalwijk

Dit ga je doen

's ochtend word jij door je collega opgehaald om weer naar een nieuwe klus te gaan, samen ben je op pad naar bijvoorbeeld een nieuw winkelcentrum wat wordt gebouwd en waarin jij het gebouw gaat voorzien van kabelgoten. Je werkt op een bepaalde hoogte om de goten aan te brengen, je start als hulpmonteur en zo ben je bezig steeds meer van het vak te leren. Na een aantal keer kun je al meer en ga je dus ook meer mogen doen. Je bent bezig met technische handelingen te verrichten en werkt daar soms bij boven je hoofd. Heel fysiek is het niet want de kabelgoten zijn gemaakt van aluminium. Er zijn ook kabelgoten die in de grond liggen en dat vraagt net iets andere handelingen dan boven je hoofd werken. Omdat je op veel verschillende locaties komt zie je ook nog eens wat van Nederland!
Nadat de klus geklaard is en alles goed is gemonteerd gaan jullie samen weer richting huis. Jouw collega zet je dan ook weer netjes thuis af en haalt je de dag erna weer op!
Je werkt in dagdienst alleen verschilt het wel eens qua eindtijd. Dit heeft te maken met waar je werkt. Je woont in de regio Breda, Tilburg en Waalwijk.

Dit krijg je

+ Mogelijkheden op een vaste aanstelling
+ Kans op doorgroeien
+ Betrokken werkgever
+ Informele werksfeer

Dit ben je

+Een leergierig persoon
+Flexibel
+Harde werker

Hier ga je werken

Je komt te werken bij de marktleider in deze branche, een familiebedrijf dat nog steeds groeiende is. Binnen de organisatie heerst nog steeds een familiair gevoel en dit moet dan ook gewaarborgd blijven.

Interesse?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent