Bijrijder horecadistributie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Utrecht
Salaris € 2060,- tot € 2150,- per maand
Direct naar:
De horeca gaat gelukkig steeds verder open! Juist daarom zijn wij op zoek naar sterk gemotiveerde bijrijders die de vrachtwagenchauffeurs willen ondersteunen. Heb je eigen vervoer en verricht je graag fysiek werk? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

De ideale bijrijder heeft enige ervaring in een soortgelijke functie en kan zelfstandig (met eigen vervoer) bij onze opdrachtgever komen. Ben jij de bijrijder die wij zoeken? Lees dan onderstaande functiebeschrijving even goed door.

Als bijrijder begint jouw dag op het loods van onze opdrachtgever, waar de te bezorgen bestellingen ingeladen moeten worden in vrachtwagen. Deze bestellingen bestaan uit zowel food en non food (gekoeld en niet gekoeld). Wanneer de vrachtwagen gereed is en jullie (jij en de chauffeur) er helemaal klaar voor zijn, vertrekken jullie en gaan jullie aan de slag met het rijden van jullie route. Als bijrijder is het jouw taak om (samen met de chauffeur) de producten te bezorgen bij allerlei horecagelegenheden. Op plaats van bestemming laden jullie de bestellingen uit en brengen jullie deze naar binnen. Wanneer de bestellingen zijn afgeleverd bij de klant zorg je ervoor dat de lege fusten en kratjes, die je retour krijgt, op je rolcontainer klaarstaan om weer in de vrachtwagen geladen te worden.

Een bijrijder heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar ze echt geloven in ‘samen op weg’. Mocht je nu alleen je B-rijbewijs in het bezit hebben, maar wel de ambitie om uiteindelijk de vrachtwagen zelf te besturen? Dat is helemaal geen probleem. Wanneer jij jezelf hebt bewezen, kunnen wij in jou investeren. Dan is er namelijk een mogelijkheid om je C-rijbewijs te behalen. Onze opdrachtgever voorziet jullie van een prachtige vrachtwagen en modern materieel.

Dit krijg je

 • Een bruto maandsalaris van 2060,37 incl ADV o.b.v. fulltime (dus €11,84 bruto per uur);
 • Een extra TLN-vergoeding van €0,67 netto per uur;
 • Wekelijkse uitbetaling;
 • De mogelijkheid om, bij gebleken geschiktheid, 40 uur per week te werken;
 • De kans om in dienst te treden bij onze opdrachtgever;
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden;
 • Standplaats: Vianen (nabij Utrecht);

Dit ben je

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:
 • Sterk, collegiaal en representatief is;
 • Beschikt over eigen vervoer en minimaal rijbewijs B heeft;
 • Fulltime beschikbaar is;
 • Woonachtig is in de omgeving van Vianen (Utrecht);
 • Vanzelfsprekend komt het goed van pas wanneer je al ervaring hebt als bijrijder, ook een VCA certificaat is mooi meegenomen maar geen harde eis;

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Vianen. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Interesse?

Ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan direct door op de rode knop te drukken.
Voeg hier direct een recent cv en een korte motivatie bij zodat je ons alvast kunt overtuigen van jouw kunnen.
Tot snel?

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent