Installateur Zonnepanelen

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Helmond
Salaris € 2300,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij passie voor elektro en techniek en krijg jij geen knikkende knieën van op hoogte werken? Dan is dit iets voor jou!

Dit ga je doen

Als fulltime installateur in Asten ga je aan de slag met het installeren van zonnepanelen op daken van huizen. Dit bedrijf richt zich alleen op particulieren en is dus (nog) niet gericht op zakelijke klanten. Aandacht voor duurzaamheid, onder andere dus zonnepanelen, groeit tegenwoordig steeds meer. De aanvragen stromen binnen en het team kan je versterking goed gebruiken!

Hoe ziet je dag eruit?
Collega's van de salesafdeling halen zo veel mogelijk klanten binnen voor jou en je mede-installateurs. Je gaat samen met 1 of 2 andere installateurs met een volgepakte bus met zonnepalen naar de klant toe. Aan de hand van een handig en relatief simpel bouwpakket monteer je de zonnepanelen op het platte of schuine dak. Dit kan dus iedereen die een portie spierballen heeft!
Je beschikt letterlijk en figuurlijk over een dikke huid: door weer en wind ga jij het dak op om de klant tevreden te maken. Zijn de weersomstandigheden te gevaarlijk om het dak op te kunnen? Dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

Werkdagen en werktijden:
Je bent fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Je werkdag begint om 08:00 uur en als je een beetje tempo weet te maken eindigt je dag al om 15:00 uur. De overige uren zijn dus cadeau!

Dit krijg je

Wat kun je verwachten

 • Je krijgt een bruto salaris van ongeveer 2.350,- per maand;
 • Je krijgt 40 uur uitbetaald, maar werkt (bijna) nooit de volle 40 uur
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 per km om in Asten te komen
 • Je gaat werken in een leuk, gezellig team waarin ze vooral over een flinke dosis humor beschikken!
 • Fulltime vast werk en mogelijk meteen op contract bij de klant!

Dit ben je

Wat verwachten wij?

 • Er is geen minimale opleiding vereist
 • Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt
 • Fysiek in orde om dit werk uit te kunnen voeren
 • Je bent fulltime beschikbaar en hebt een rijbewijs om de bus te kunnen besturen
 • Woonachtig in de buurt van Eindhoven of Helmond
 • Je beheerst de Engelse taal

Hier ga je werken

Met de CO2 reducerende oplossingen van dit bedrijf kies je voor kwaliteit en service. Samen met ons streef je naar een CO2-vrije woning. Vanuit het kantoor in Asten word je begeleid, maken we een afspraak aan huis en zorgen wij voor een weloverwogen aanschaf.

Onze specialisten komen aan huis en leggen je van A tot Z het volledige concept uit en voorzien de klanten van een eerlijk advies op maat.

Interesse?

Om te beginnen solliciteer jij bij ons op deze vacature. Vervolgens nodigen wij jou uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en bespreken we de vacature en jouw wensen. Als alles naar wens is stellen we jou voor bij het bedrijf en wie weet heb jij snel een toffe baan te pakken!

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via de button of stuur je cv naar perryhendriks@werktalent.com. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 040 303 09 80

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent