Werkvoorbereider

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? En ben jij sterk in projectvoorbereiding en een planning maken en bijhouden? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Dit ga je doen

Als Werkvoorbereider binnen dit bedrijf maak je deel uit het team Bedrijfsbureau. In deze rol zorg je voor een soepele voorbereiding en goed georganiseerde planning van de orderstroom. Jij zorgt dat het werk kan beginnen. Daarnaast zal je binnen een aantal projecten de rol vervullen van projectleider.

Wat ga je doen:
• Opstellen van werkplannen en planning
• Orders uitwerken en materialen bestellen
• Het leveringsproces bewaken
• De opdrachtgevers van de noodzakelijke informatie voorzien
• Een stukje eigen project
• Fungeren als vraagbaak voor klant, leverancier en collega’s

Dit krijg je

Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar collega's fijn samenwerken en kennis met elkaar delen. Je krijgt een uitdagende fulltime functie met uitzicht op een vast contract bij een groeiende en gezonde organisatie. Er zijn trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen en je hebt uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.

Dit ben je

• Je hebt een MBO 4 afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde / Elektrotechniek
• Je beschikt over relevante werkervaring in een soortgelijke functie
• Je hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan met ERP Ridder
• Je bent resultaat- en servicegericht

Hier ga je werken

Onze klant is een expert in het intern transporteren van producten in de tuinbouw, distributie- en verpakkingscentra. Zij zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid met hun interne transport product portfolio waaronder transportbanden, bufferbanden, potmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, die internationaal worden verkocht. Het gezellige team bestaat nu uit meer dan 60 collega’s. Hun medewerkers krijgen een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor eigen initiatief. De projecten waar je aan mag werken zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren om het beste uit jezelf en je collega’s te halen.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent