Hulpmonteur elektrotechniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moordrecht
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij leergierig en trekt de techniek kant jouw aandacht? Dan is deze leerzame fulltime functie als junior hulpmonteur echt wat voor jou!

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag als junior hulp-elektro monteur bij een snelgroeiende en leuke organisatie die zich al jaren bevindt in de installatie technieken. De organisatie houd zich voornamelijk bezig met het installeren van verschillende koeltechnieken en elektrotechnieken, klimaat beheersing, keuken en horeca apparatuur.

De functie die jij zal vervullen binnen deze organisatie is voornamelijk een leerzame functie waarin jij uiteindelijk kan doorgroeien tot een ervaren koel-elektromonteur. Je begint dan als hulpmonteur waarin jij wordt opgeleid door een ervaren monteur. Het is dan ook de bedoeling dat jij de volgende taken zal vervullen:

• Het aanleggen van verschillende elektrotechnische of koeltechnische installaties;
• In een teamverband gaan jullie aan de slag met het opstellen en aanbrengen van schakelkasten, patchkasten en
bedieningspanelen
;
• Het ondersteunen van de hoofdmonteur door middel van het aanvoeren van materialen en gereedschappen;
• Het gebruiksklaar maken van materialen en gereedschappen;
• Veel leren en informatie op doen van het vak!!

Jij gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Dit betekend dat je in het weekend lekker vrij bent en dat je werkzaam bent in een dagdienst. Jouw werkdag start om 07:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Wel worden alle opdrachten netjes afgemaakt.

Dit krijg je

Jouw werkzaamheden worden door de organisatie erg gewaardeerd! Om jou hiervoor te bedanken willen ze jou graag het volgende bieden voor jouw inzet:
• Een bruto uur salaris tussen de €12,- en €14,- per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
26 vakantie dagen en 6,5 ADV dagen;
• De ruimte en mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen en door te groeien in jouw functie zoals hoofdmonteur;
• Een informele werksfeer waar jouw mening telt!;
• De kosten voor de opleiding tot vak monteur worden volledig door het bedrijf zelf vergoed. Hieraan zitten natuurlijk wel afspraken
gebonden;
Interne opleidingsprogramma's op locatie;
• Een full time functie met uitkijk naar een vast dienstverband.


Dit ben je

• Woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Zoetermeer, Gouda, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den
IJssel, Moordrecht, etc;
• In het bezit van MBO niveau 2-diploma richting Elektrotechniek/koeltechniek of in staat om hiervoor een opleiding te
volgen
;
• Een serieuze, leergierige en sociale instelling waarbij je op zoek bent naar een full-time job waar je jouw vaste baan van wilt
maken;
• In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
• Een flexibele werker die graag zijn handen uit de mouwen steekt en geen 9-5 mentaliteit heeft.

Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij een innovatief en snel groeiend bedrijf dat al jaren de food en non food branche verschillende diensten verleend op het gebied van: installatie technieken, koeltechnieken, elektro technieken, klimaat beheersing en keuken apparatuur.
Het bedrijf bestaat uit circa 300 personeelsleden die elke dag hun beste beentje voor zetten en dan ook hun werk uitvoeren met veel enthousiasme en passie voor het vak. Zij willen jou graag helpen bij het helpen en informeren van de werkzaamheden en staan dan ook zeker open voor nieuwe ideeën en jouw mening is van harte welkom!
De organisatie bied jou niet alleen de mogelijkheid om via hun te werken, maar ook de mogelijkheid om door te groeien in wie je bent en verschillende opleidingsprogramma's te volgen.
Dit is dus jouw kans om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat misschien wel jouw droombaan biedt! Solliciteer snel en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als hulpmonteur!

Interesse?

Is deze functie iets voor jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Kom dan gezellig een keertje langs bij onze vestiging in Zevenhuizen om kennis te maken!

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!
Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar dylanbouman@werktalent.com.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0683531019

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent