Magazijnmedewerker (leidinggevend)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Heb jij ruime ervaring als magazijnmedewerker en ben je toe aan een verdiepende stap richting warehousemanager? Beschik jij over een heftruck- en VCA certificaat en heb je een rijbewijs B? Lees dan snel verder en solliciteer!

Dit ga je doen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met leidinggevende skills OF een magazijnmedewerker die nog niet de kans heeft gekregen om leiding te geven maar dit wel graag zou willen oftewel; we zoeken iemand die ambitieus is en goed zelfstandig kan werken!
Maar wat ga je doen? Doordat onze opdrachtgever een flinke groei doormaakt hebben zij besloten om een nieuwe warehouse te openen in Rotterdam. Dit wordt dus jou nieuwe werkplek! De bedoeling is dat de producten vanuit dit magazijn makkelijk te vervoeren zijn of het vasteland van Europa. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het regelen en in goede banen leiden van de zendingen die aangestuurd worden door het hoofdkantoor in de UK, je houdt bij wanneer inkomende goederen arriveren, je lost de vracht met een vorkheftruck of met de hand, je controleert de zendingen en slaat deze op in het magazijn. Ook draag je zorg voor de uitgaande zendingen d.m.v. orderpicken en zorg je voor het correct labelen van alle artikelen.

Je hebt in deze functie dagelijks contact met je collega’s in de UK. Zij zullen je elke dag de orders sturen per mail en jij draagt zorg voor het transport met vaste partners. Doordat het niet een ontzettend groot magazijn is, zal er veel doorloop zijn van producten en hoef je je dus nooit te vervelen!

Zoals je wellicht al gemerkt hebt is dit dus een hele verantwoordelijke functie waarbij wij op zoek zijn naar een georganiseerd persoon die graag de leiding neemt en er zorg voor draagt dat alles in goede banen wordt geleid. Je werkt samen met één andere collega dus je vindt het prettig om in een klein team te werken. Tevens begeleid en motiveer je je collega en vind je het elke dag weer een uitdaging om het magazijn zo goed mogelijk op te zetten en gestroomlijnd te laten draaien.

Dit krijg je

• Een salaris van €2400- €2800 bruto per maand o.b.v. ervaring en een fulltime dienstverband;
• Een kans om je te ontwikkelen tot een ervaren warehousemanager;
• Bij wederzijdse tevredenheid directe indiensttreding bij de opdrachtgever;
• Mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
• Ruimte voor eigen inbreng binnen een groeiende organisatie;
• Standplaats: Rotterdam

Dit ben je

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die naast leidinggevende skills ook aan onderstaande eisen kan voldoen:

• Je hebt ruime ervaring als magazijnmedewerker en met voorraadbeheer;
• Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat;
• Je houd er van om in een klein team te werken;
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels;
• Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren van pompen. Deze pompen kun je bijvoorbeeld vinden in de vriezers in supermarkten. Het bedrijf komt van origine uit de UK maar ze zijn zich nu ook aan het uitbreiden naar Nederland. Hierdoor hebben zij besloten om een warehouse in Rotterdam te openen van waaruit de producten snel bij de klant geleverd kunnen worden. Uiteraard gaat dit in nauwe samenwerking met het hoofdkantoor in de UK.

Interesse?

Ben jij de leidinggevende magazijnmedewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent