C-Chauffeur horeca bevoorrading

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Vianen
Salaris € 2300,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over een geldig C-rijbewijs en code 95? Wil jij niet alleen maar in de wagen zitten maar ook fysiek bezig zijn? Heb je veel ervaring of ben je een beginnend chauffeur? Geen probleem, solliciteer snel!

Dit ga je doen

Heb jij nog geen ervaring als chauffeur maar wel je C-rijbewijs en code 95? Geen probleem!
De dag begint op de loods waar jij als C-chauffeur richting de vrachtwagen gaat die klaar staat om mee op pad te gaan. De vrachtwagen is voor zo ver mogelijk geladen met de spullen die jij rond gaat brengen. Dit doe je uiteraard niet alleen maar samen met een bijrijder. Samen zorgen jullie dat de horeca ( cafés, bars, restaurants e.d.) bevoorraad worden met de spullen die zij besteld hebben. Houd er dus rekening mee dat je dagelijks ook fysiek werk aan het doen bent! Jij brengt namelijk samen met de bijrijder kratten, etenswaren en fusten naar binnen. Dit alles doe je binnen Vianen en daarbuiten denk bijvoorbeeld aan omliggende gebieden van Vianen zoals Utrecht die ook bevoorraad moeten worden. Doordat jij het aanspreekpunt bent bij de verschillende horecagelegenheden bied jij de juiste service en ben je klantgericht en representatief.

Belangrijk om te weten is dat wij altijd een begintijd weten maar nooit een eindtijd. Het kan namelijk voorkomen dat je in een file terecht komt of dat je bij een horecagelegenheid enige vertraging oploopt. Verwacht dus niet dat je elke dag klokslag om 17.00 uur klaar bent! De ene keer ben je lekker vroeg klaar met werken en de andere keer zal je een langere dag maken. Flexibiliteit is in deze dus een harde eis!

Dit krijg je

Om goed van start te kunnen gaan is het belangrijk dat wij je ook mooie voorwaarden kunnen bieden:

 • Een bruto maandsalaris van circa €2203,48-€2383,27 o.b.v. 40 uur en ervaring
 • Een extra TLN vergoeding van 0,67 cent netto per uur!
 • Wekelijkse verloning
 • Vergoeding van de reiskosten
 • Vast werk (fulltime)
 • Mogelijkheid om bij een juiste klik in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden
 • Werken in een innoverend en groeiend bedrijf

Dit ben je

Ben jij de beginnend of ervaren C-chauffeur die ook graag zijn handen uit de mouwen steekt? Bekijk dan snel of je aan de eisen voldoet:

 • Beschikt over rijbewijs C en code 95
 • Een geldige digitale chauffeurspas
 • Beschikt over eigen vervoer (auto of brommer/scooter)
 • Een representatieve verschijning
 • Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
 • Woonachtig is in de omgeving van Vianen

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is een wereldberoemd merk welke gespecialiseerd is in horeca distributie. Het bedrijf heeft vestigingen over heel Nederland, hierbij kun je denken aan o.a. Amsterdam, Vianen, Zoeterwoude en Rotterdam. De vestiging waar jij werkzaam zult zijn, is gevestigd in Vianen. Binnen dit bedrijf werken dagelijks meer dan 200 medewerkers om de horecagelegenheden in de regio te voorzien van hun bestellingen.

Interesse?

Ben jij de energieke C-chauffeur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 010-2437383 of stuur een mailtje naar rotterdam@werktalent.com.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent