Hagelnieuwe freesmachine zoekt operator

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2400,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Leuk familiebedrijf waar respect en normen & waarden nog hoog in het vaandel staan. Ze zijn actief in een unieke branche en zoeken mensen die de komende jaren mee willen groeien.

Dit ga je doen

Binnen een (deels) nieuwe productiehal staan 4 nieuwe freesbanken op jou te wachten! Je wordt goed ingewerkt en gaat deze bedienen. Dit houdt in dat je de parameters instelt (gegevens van de te maken producten invoert) en de machine vervolgens bedient. Je hoeft niet te programmeren en/ of Cad/Cammen. Je zorgt verder dat de machine optimaal blijft werken en onderhoudt hem waar nodig. De functie kan zowel gedaan worden in dagdienst als 2 ploegen.

Dit krijg je

Je hebt uitzicht op een vaste baan en kunt werkelijk in alle richtingen doorgroeien. Het team kenmerkt zich door de collegialiteit en dit is ook heel belangrijk binnen deze organisatie. De lijntjes zijn hierdoor kort en het bedrijf groeit echt gigantisch. De salarisrange is ook heel breed en ook hierin kan je alle stappen maken richting de toekomst. Deze functie staat zowel open in dagdienst als 2 ploegen.

Dit ben je

Je woont een beetje in de omgeving van Breda, Tilburg, Waalwijk of Gorinchem en hebt al wat ervaring in het bedienen van machines. Bij voorkeur is dit natuurlijk in de metaalbranche maar dat is niet per se noodzakelijk. De wil om te leren is het belangrijkst!

Hier ga je werken

Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en hierdoor hebben ze geen series. De productiehal is gloednieuw, opgeruimd en het is echt aangenaam om te werken. De sfeer is ook erg gemoedelijk en men vormt een hecht team.. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines (lasersnijders, 2d printers en plasmasnijders). Er wordt nu druk gezocht naar goede, vaste mensen die deze machines gaan bedienen, onderhouden en met het bedrijf groeien naar het volgende niveau.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Ik hoor het graag, brianhauwert@werktalent.com

Deel via social media:
Brian Hauwert

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent