Teamleider Productie

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 3500,- tot € 4700,- per maand
Direct naar:
Heb jij leidinggevende capaciteiten en weet jij je mensen voor je te winnen?

Dit ga je doen


Als Teamleider Productie bij dit bedrijf draag je zorg voor het in goede banen leiden van de operationele werkzaamheden van het nieuwe verpak- en distributiecentrum. Je bent leidinggevende en verantwoordelijk voor de prestaties van de werknemers op de werkvloer en je bent continu bezig om de (voedsel)veiligheid te verbeteren. In samenwerking met je team zorg je er voor dat alle processen soepel verlopen om dagelijks goed werk te kunnen leveren en je stelt kritische vragen waar nodig. Je werkt in een sterk afwisselende productieorganisatie.
Je werkt nauw samen met je team en de andere Teamleiders en je rapporteert aan de Productiemanager. Je stuurt een team van zo’n 15 tot 20 (machine) operators aan en indirect stuur je in het hoogseizoen zo’n 200-300 uitzendkrachten aan. Je hebt ervaring met leidinggeven en weet perfect de mankracht binnen je team te verdelen

Dit krijg je

Voor deze te gekke baan krijg je een ruim salaris met een fulltime baan met uitzicht op vast werk waarin je een 40-urige werkweek draait. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en biedt het bedrijf ruime ontwikkelingsmogelijkheden met een collectieve bedrijfspensioenregeling.

Dit ben je

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • Teams en mensen kunnen ontwikkelen en naar een hoger plan brengen
  • Ervaring met LEAN is een pré
  • Resultaatgericht, mensgericht, goed kunnen samenwerken
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goed kunnen inspelen op veranderingen

Hier ga je werken

Voor een fantastische verpakkingsbedrijf/ distributiecentrum in de regio Maasdijk, Rotterdam en Den Haag. Zijn wij op zoek naar uitbreiding. In het gloednieuwe distributiecentrum worden alle tomaten/paprika’s en komkommers aangeleverd die de aangesloten kwekers hebben geproduceerd. Met een gigantische geautomatiseerd systeem worden de producten verpakt in diverse manieren om vervolgens in de supermarkt terecht te komen. Een grote organisatie die elke dag hard werkt met gezonde groente van hoge kwaliteit.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent