Servicemonteur buitendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2100,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een vaste baan in de buitendienst? Technische affiniteit? Salaris tussen 2100/2900. Per direct beschikbaar? Woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk of Den Bosch?

Dit ga je doen

Jij gaat alleen of met je collega op pad en reist zodoende door een groot stuk van Nederland en zelfs daarbuiten! Samen gaan jullie aan de slag met werkzaamheden aan het spoor. Je gaat je bezighouden met geluids-reducerende systemen. Niemand zit er op te wachten dat er 's ochtend vroeg een trein voorbij komt gereden die aan het krijsen is door de rails. Samen met je collega's breng je dus systemen aan die ervoor zorgen dat treinen, trams of metro's geen geluidsoverlast meer veroorzaken. Omdat je te maken hebt met treinverkeer werk je veel in de nachten, dan hoeft de regeling voor het ov niet helemaal omgegooid te worden. Hierdoor wordt flexibiliteit verwacht van je!

Tijdens jouw werk heb je enorm veel vrijheid, doordat je lekker veel op pad bent kun je veel zelf indelen. Aan de hand van een checklist werk je jouw taken af. Het gebeurd ook wel eens dat je naar het buitenland moet voor opdrachten. Er wordt veel gewerkt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze tripjes worden tot in de puntjes verzorgd, goede hotels, vergoedingen en het eten en drinken wordt voor je geregeld.

Dit krijg je

+ Bus van de zaak
+ 13e maand
+ Gezellige collega's
+ Betaalde tripjes naar het buitenland
+ Veel vrijheid
+ Doorgroeimogelijkheden

Dit ben je

  • Flexibel
  • Geen koukleum
  • Leergierig

Hier ga je werken

Je komt te werken bij een echt familie bedrijf dat zich bezig houdt met werkzaamheden aan het spoor. Je reist veel waardoor je veel van Nederland ziet. Ook tripjes naar het buitenland liggen in het verschiet waardoor je ook veel van Europa kan zien!

Interesse?

Mocht je na het lezen van de vacature enthousiast zijn? Reageer dan direct door op solliciteren te drukken! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent