Technisch Productiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Dongen
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij opzoek naar een baan in de metaalindustrie en heb je al ervaring als productiemedewerker of operator? Pak dan nu je kans en solliciteer!

Dit ga je doen

Om te starten als technisch productiemedewerker krijg je binnen dit bedrijf de nodige uitleg voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je wordt wegwijs gemaakt in de processen van het bedrijf en de te bewerken componenten. De componenten bereid je voor op het bewerkingsproces nadat je ze hebt gecontroleerd op eventuele transportschade.

Zodra je alles gezien hebt ga jij als machinebediener de nikkel installatie instellen en besturen. Met deze machine zorg jij ervoor dat de componenten worden voorzien van een corrosiebestendige laag. Je houdt het overzicht in dit proces en stelt de machine waar nodig bij. Na afloop van het proces ga je een kwaliteitscontrole uitvoeren waarbij je kijkt naar de aanhechtingen van de aangebrachte laag. Zodra jij akkoord geeft op het product kan het component terug gestuurd worden naar de klant.

Binnen dit bedrijf krijg je de kans je te specialiseren tot technisch productiemedewerker binnen de metaalindustrie. Dit is een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid!

Dit krijg je

Naast een hecht en gezellig team:
  • Een fulltime vaste baan in Tilburg
  • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Werken van 08:00 tot 16:30
  • Een startsalaris tussen de €2200 en €2600 bruto per maand op basis van jouw werkervaring
  • Bij goede prestatie de mogelijkheid op een vaste aanstelling
  • Een gratis sport abonnement vanuit WerkTalent

Dit ben je

  • Ervaring als technisch productiemedewerker of als mechanisch operator is een pré
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen
  • Werkt netjes en neemt verantwoordelijkheid
  • Je bent woonachtig in Tilburg of omgeving

Hier ga je werken

Het Tilburgse bedrijf is al jaren gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen op hoogwaardige componenten en onderdelen. Zij zijn wereldwijd actief in diverse industrieën zoals automotive, luchtvaart, machinebouw, levensmiddelen. Toonaangevende namen vertrouwen hun kostbare onderdelen toe aan het bedrijf voor reparatie en correcte behandeling. In dit familiebedrijf hangt een informele werksfeer en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de techniek.

Interesse?

Ben jij de persoon waarnaar ik opzoek ben? Solliciteer dan nu en ik bel je zodra ik jouw sollicitatie binnen zie komen. Heb je nog vragen of twijfel je of jouw profiel aansluit bij de vacature? Ik ben telefonisch bereikbaar op nummer 0620523443 of per mail via brettvanbrunschot@werktalent.com.

Na een korte telefonische kennismaking nodig ik je graag uit bij ons op kantoor om te kijken of jij de perfecte match bent voor de opdrachtgever.

Deel via social media:

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent