Manager Administratie Mediabedrijf

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Amstelveen
Salaris € 4500,- per maand

Functie omschrijving

Tot jouw taken horen:
Uitvoering van de financiële administraties van het hoofdkantoor en twee filialen.
Verzorgen van de maandafsluiting tot aan rapportage in de consolidatietool;
Opstellen van de jaarbegrotingen en maandelijks managementrapportages en forecast;
Motiveren en sturen van de afdelingshoofden in zowel budgetcontrole als het volgen van strakke financiële procedures;
Analyseren van de cijfers en adviseren aan het management voor een optimale exploitatie;
Samen met het credit management team in zorg je voor een efficiënt crediteuren- en debiteurenbeheer.

Wat wij bieden

Men biedt je een veelzijdige en uitdagende functie in een succesvol en dynamisch bedrijf aan de rand van Amstelveen. Daarnaast biedt men een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een divers pakket aan personal benefits. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en start rond de 4500 euro bruto per maand. Geboden wordt een vast fulltime dienstverband.

Wat wij vragen

Een afgeronde bedrijfseconomische- of financiële opleiding op HBO-niveau, bijvoorbeeld SPD of HBO Bedrijfseconomie of Accountancy;
Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de facility of horeca;
Ondernemende en flexibele instelling;
Nauwkeurige werkwijze (in de boekhouding);
Analytisch denkvermogen en financieel inzicht;
Affiniteit met procesoptimalisatie;
Communicatief vaardig op verschillende niveaus;
Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
Uitstekende beheersing van Excel, kennis van Coda en HFM is een pré;
Energiek, stress bestendig, organisatie sensitief.

Je past goed binnen de organisatie als je een enthousiaste, proactieve en leergierige houding hebt. De dynamiek en diversiteit van de organisatie zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving. Hierin wordt beroep gedaan op je creativiteit en je vermogen om goed om te kunnen gaan met hoge werkdruk.
Daarnaast ben je woonachtig binnen de Randstad, aangezien je regelmatig ook op de filialen in Den Haag en Utrecht aanwezig dient te zijn. Het betreft een fulltime dienstverband. Men biedt een vast dienstverband, dus je gaat direct bij het bedrijf op contract.

Over het bedrijf

Je kent ze van TV, van concepten die de hele wereld over gaan en van alles wat met media te maken heeft. Dit bedrijf aan de rand van Amstelveen is wereldberoemd. Je treft er een zakelijke sfeer, maar bovenal ambitieuze, enthousiaste en creatieve mensen. Internationaal heeft het bedrijf meerdere filialen en ook in Nederland is men actief op verschillende locaties.

Solliciteren

WerkTalent Almere verzorgt de werving & selectie voor deze vacature, wat inhoudt dat je na een kennismaking door ons voorgesteld kunt worden bij de opdrachtgever. Indien men jou aanneemt treed je direct in dienst bij het bedrijf.

De sollicitatieprocedure is daarom als volgt:
Indien je jezelf herkent in de taken, gevraagde kennis en voldoet aan de functie-eisen, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Als je solliciteert verzoeken wij jou om een op de functie en taken gerichte motivatiebrief te schrijven, waarin je duidelijk aangeeft welke overeenkomsten je in de functie herkent uit jouw werkervaring, welke uitdaging je in de functie ziet en wat jij meebrengt om van de functie een succes te maken.
Vergeet in jouw motivatie niet te vermelden:
De reden van sollicitatie, jouw eventuele opzegtermijn, het aantal uren dat je beschikbaar bent, alsmede jouw salarisindicatie.
Tot slot voeg je jouw recente CV toe.

Je kunt solliciteren via de button bij deze vacature (let wel: je dient jouw motivatiebrief eerst te schrijven) of je stuurt jouw CV en motivatie aan: almere@werktalent.com

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent