Vaste baan als Sales Engineer Binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Amsterdam
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker die de verkoopafdeling gaat ondersteunen. Na een inwerkperiode waarbij een training in Duitsland een onderdeel vormt, word je een aanspreekpunt voor klanten. Hierbij komt je technische kennis zeer van pas. Je ondersteunt het verkoopteam door projectcalculaties te maken en ben je van offerte tot uitlevering verantwoordelijk voor de onderdelenverkoop. Je zal regelmatig contact hebben met je Duitse collega’s van ons moederbedrijf en met onze toeleveranciers.
Verder houd je de website up-to date en zorg je ervoor dat de nieuwsbrieven verstuurd en de resultaten hiervan geanalyseerd worden. In deze functie rapporteer je aan de directeur en werk je intensief samen met je collega’s van het verkoopteam en met de uitvoering.
Resumerend voer je de volgende taken uit:
Uitvoering projectcalculaties. Website en sociale media up-to-date houden. Het versturen van nieuwsbrieven. Technische ondersteuning bieden en klanten adviseren. Prijsaanvragen uitbrengen bij onze leveranciers. Het up-to-date houden van prijslijsten en technische informatie van de producten. Incidentele tekeningen maken van installaties ter ondersteuning van offertes. Ondersteunde systemen, zoals het CRM systeem bijhouden en beheren. Technische productinformatie opstellen t.b.v. klanten en potentiële klanten. Participeren bij interne order acceptatie. Incidenteel samen met de verkoop buitendienst klanten bezoeken.

Wat wij bieden


Een afwisselende technisch commerciële fulltime functie waarbij je jouw technische en commerciële kennis sterk kan ontwikkelen. Je komt te werken in een nuchter Hollands bedrijf waar hard gewerkt wordt. Maar waar ook een positieve sfeer heerst en waar de vrijheid is om je werk zelfstandig in te delen.
Het bruto maandsalaris is afhankelijk van jouw opleiding en relevante ervaring.
Als je het wilt, dan zijn er mogelijkheden om door te groeien naar een buitendienstfunctie.
Het betreft een vaste baan, dus je treedt na de selectie door WerkTalent Almere en bij aanname direct in dienst van het bedrijf.

Wat wij vragen

Gevraagd wordt:
Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding in een technische richting.
Gevoel voor commercie in combinatie met techniek.
Je bent woonachtig in de regio Noord-Holland, Amsterdam of Almere.

 

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de Nederlandse vestiging van een Duitse producent van filtermateriaal en filterinstallaties. Het bedrijf verkoopt de producten van de moedermaatschappij en ontwikkelt, installeert en onderhoudt complete industriële ontstoffings- en centrale stofzuiginstallaties. De producten bevinden zich in het premium segment in de markt. Kwaliteit en perfecte service staan hoog in het vaandel. De klanten zijn voornamelijk multinationals in de voedingsmiddelen, chemische en kunststofindustrie. Maar ook bijvoorbeeld een producent van 3D metaalprinters en meerdere groentezaden veredelaars behoren tot de klantenkring.
.
Binnen het bedrijf zijn tien medewerkers dagelijks actief met de projectbegeleiding, administratie, verkoop en ontwikkeling.

Solliciteren

Heb je interesse hebt en zie je raakvlakken met jouw werkervaring en kennis, dan zien wij jouw sollicitatie en motivatie zo snel mogelijk tegemoet. Mocht je meer inhoudelijke informatie willen over de functie en de mogelijkheden, dan kun je contact opnemen met WerkTalent Almere, telefoon: 088-9988736.
Jouw motivatie en sollicitatie kun je sturen naar: almere@werktalent.com of middels de button op deze pagina.
Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent