Medewerker Public Relations Automerk

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Amsterdam
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Binnen de afdeling PR en Communicatie van dit bekende internationale automerk ondersteun je de Manager PR op het gebied van advertising, persberichten en alle voorkomende communicatie naar consumenten, bedrijven en pers.
Geen dag is hetzelfde.
Dagelijks ben je bezig met publiciteit, middels het vertalen (uit het Engels) van technische informatie omtrent nieuwe modellen. Je communiceert met dealers, consumenten en de pers over modellen, introducties, prijzen, enz.
Bij nationale en internationale persintroducties ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement, de reisplanning, de uitnodigingen enz.
In deze functie wordt er veel creativiteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit van je verwacht.
 

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een bekend en vooraanstaand automerk. Men biedt jou een tijdelijk dienstverband met kans op vast. Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en bedraagt minimaal 2.200 euro bruto per maand. Daarnaast kun je rekenen op 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen en bij gebleken geschiktheid een passende auto van de zaak.
Onze opdrachtgever wil graag iemand die flexibel is ten aanzien van de werktijden. Gezien regelmatige buitenlandreizen zul je ook soms in de weekenden en avonden beschikbaar dienen te zijn.

Wat wij vragen

Je hebt aantoonbaar een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie, liefst binnen de automotive of een vergelijkbare branche. Je kunt communiceren en bent perfectionistisch bezig met teksten.
Daarnaast beschik je over een gerichte Hbo-opleiding, bij voorkeur Communicatie.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
Jouw passie voor de autobranche weet jij in jouw motivatiebrief uitstekend te verwoorden.
Het betreft een fulltime functie met kans op een vast dienstverband in de regio Amsterdam.

Over het bedrijf

Auto's, bestelbussen, vrachtwagens en meer. Alles wat met automotive te maken heeft is al meer dan 100 jaar de drijvende motor van dit internationale merk. In Amsterdam bevindt zich de importeur die verantwoordelijk is voor alle leveringen, informatie, dealers, etc. voor de Nederlandse markt. Er werken meer dan 150 mensen in een zakelijke en open sfeer.

Solliciteren

Heb je ervaring binnen de PR of Communicatie en ben je toe aan een uitdaging binnen een internationale werkomgeving? Dan verwachten wij van jou een prikkelende motivatiebrief, waarin je duidelijk aangeeft welke ervaring je hebt, wat jouw drijfveren zijn en waaruit jouw passie spreekt. Je kunt reageren en solliciteren via de button op deze pagina of direct solliciteren met motivatie en CV naar: almere@werktalent.com
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Robbert Verheij, Partner bij WerkTalent Almere, telefoon: 088-99 88 736.
Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent