Planner Supply Chain / Cuttings

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 3200,- per maand

Functie omschrijving

Als Planner Cuttings werk je samen met 6 andere collega’s op de plannersafdeling. De Supply Chain Planners – Cuttings zorgen voor de dagelijkse afstemming, coördinatie van en communicatie rondom alle internationale zendingen onbewortelde stekken, zowel intern als extern. Zij zijn verantwoordelijk voor de middellange en lange termijn planning voor inkoop van transport en prijs afspraken en beheren van het budget voor transport kosten. Het team ondersteunt en vervangt elkaar waar mogelijk en is continue op zoek naar verbetering. Daarnaast wordt continue gezocht naar een goede balans tussen het vervullen van klant wensen aan de ene kant, en het efficiënt versturen aan de andere kant.

Je bent onderdeel van een klein team, en je vormt de link tussen Interne planning, Productie locaties, Im-en Exporteur en Front Offices. Het team is wekelijks verantwoordelijk voor het plannen en afstemmen van orders met de beschikbare transport capaciteit en speciaal gericht op het bedienen van onze Key customers. De planner neemt actief deel aan een groot aantal projecten, strevend naar continue verbetering van zowel processen als systemen. Daarnaast is de planner actief met analyse tot in detailniveau, om een optimale seizoensplanning te bewerkstelligen.

Wat wij bieden

 • Fulltime functie
  - Salaris tussen €2500 en €3500, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  - Vaste baan met contract bij het bedrijf
  - Internationaal en groeiend bedrijf
  - Uitdagende en afwisselende baan
  - Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Wat wij vragen

 • Je beschikt over HBO werk en denk niveau, richting Logistiek & Transport
  - Je hebt kennis van excel en ervaring met douane documenten
  - Je bent bereidt één weekend per maand te werken
  - Je hebt ervaring met SAP R3 (is een sterke pre)
  - Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift 

Over het bedrijf

Voor een grote internationale organisatie in de agrarische sector in de Lier (in de buurt van Rotterdam) zijn wij op zoek naar een Planner Cuttings. Dit bedrijf helpt telers over de hele wereld aan de groeiende vraag naar voedsel van brandstof met gewasbeschermingsmiddelen, zaden en innovatieve oplossingen. Door onderzoek, kennis en toewijding dragen zij bij aan de toename van gewasproductie, het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van het leven.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent