Audiovisueel Servicetechnicus

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Zie jij het helemaal zitten om de servicedienst van onze opdrachtgever te versterken en professionele AudioVisuele systemen te servicen en te onderhouden bij onze klanten door heel het land.


Je bent door heel Nederland werkzaam, voert service en support uit aan AV/ICT systemen en installaties voorzien van de nieuwste technieken en producten. Denk hierbij aan beamers, displays, videowalls, videoconferencing-, besturingsapparatuur. Je krijgt de verantwoording om storingen/defecten/tekortkomingen te voorkomen en/of op te lossen door op een adequate manier en klantgerichte wijze jouw werkzaamheden dagelijks af te handelen. Je gaat werken in verschillende omgevingen binnen het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven door heel Nederland. Een enkele keer werk je op de technische dienst bij het bedrijf zelf in Arnhem, kun je een korte periode bij een klant ‘gedetacheerd’ zijn en/of help je het installatieteam met hun werkzaamheden. Hierdoor zit er veel afwisseling in jouw werkzaamheden.

Wat wij bieden

Het jonge team zal je op een informele wijze ontvangen om samen met jou aan de slag te gaan in de wereld van Audio, Video en ICT. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima, zoals onder meer een pensioenregeling. Daarnaast kent het bedrijf een uitgebreid inwerkprogramma en wordt je begeleid/getraind ‘on the job’ afgestemd op jouw niveau. Deze functie wordt ook aangeboden voor leer-werk trajecten, stagiaires, schoolverlaters en starters maar ook voor kandidaten die toe zijn aan een 2e stap in hun carrière. Het betreft een fulltime (toekomstig) vaste baan!

Wat wij vragen

 •  MBO- (niveau 4) of HBO-niveau; richting elektrotechniek en/of ICT.
  - Ervaring met servicewerkzaamheden als (elektro-)monteur of servicetechnicus.
  - Affiniteit met (elektro)techniek & ICT.
  - Dienstverlening stroomt door je aderen en je weet van aanpakken.
  - Je bent stressbestendig, positief, (zeer) flexibel en denkt mee in het belang van de klant en het bedrijf.
  - Je bent analytisch en je richt je vooral op serviceverlening naar de klant waarbij je altijd klaar staat om zaken op te lossen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van ICT/audiovisuele techniek.

Solliciteren

Zit elektrotechniek in jouw bloed? Solliciteer via de rode knop ''solliciteer''

Deel via social media:

Bert Hesseling

Bert Hesseling

06-57 94 67 62
berthesseling@werktalent.com

WhatsApp Bert Hesseling      Ga naar instagram van Bert Hesseling


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent