Vaste baan als Dakdekker

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Amsterdam
Salaris € 1900,- per maand
Direct naar:
Diverse projecten in Amsterdam en omgeving. Leuk team, goede verdiensten en volop fulltime werk.

Over de functie

Samen met je ploeg bouw je aan diverse projecten en ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig volgen van de processen ten aanzien van de dakdekkerswerkzaamheden. Je steekt graag de handen uit de mouwen, hebt een goed fysiek uithoudingsvermogen en zorgt voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden. Je volgt instructies op, zoals bepaald in procedures, aanvullende bepalingen en richtlijnen.

Wat wij bieden

Als medewerker van dit bedrijf werk je bij een solide, professionele en gezonde organisatie met een marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt minimaal 1.900 euro bruto op basis van 40 uur per week. Men biedt een vast dienstverband.
 

Wat wij vragen

Je bent een betrokken collega die beschikt over een VCA certificaat. Specifieke ervaring in de dakdekkers-branche is niet verplicht, maar het zou mooi zijn. Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan bij een (kleine) aannemer.
Je hebt een flexibele instelling ten aanzien van werktijden en woont in Amsterdam of directe omgeving.
 

Over het bedrijf

Je komt te werken voor één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche. Het bedrijf is onderscheidend in kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, partnership en professionele advisering. De organisatie telt vijf vestigingen met meer dan 150 professionals die samen garant staan voor een totaalconcept in duurzame dak-oplossingen, zowel in aanleg als in beheer en onderhoud. Men werkt constant aan innovatie, duurzaamheid en veiligheid.

Solliciteren

Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet.
Je kunt solliciteren middels de button of door jouw CV te sturen aan almere@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent