Inbound Klantenservice Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Amersfoort
Salaris € 1934,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Je staat klanten via de telefoon, e-mail en chat te woord. Je geeft advies en zorgt voor passende oplossingen. Bij jou komen telefoontjes binnen van diverse klanten. Je neemt op met het betreffende bedrijf en luistert goed naar de vraagstelling van jouw klant. Uiteraard help jij de klant zo goed mogelijk. Per dag werk je dus voor diverse bedrijven. Dit kan verschillen van webshop tot aan kledingmerk of ook technische bedrijven. De hulpvragen van klanten kunnen zijn dat bijvoorbeeld een pakketje nog niet is ontvangen of dat er vragen over het product zelf zijn. Altijd zorg jij voor een optimale klanttevredenheid bij de klant en zorg je voor een goede verwerking van de calls.
 
De functie is voor onbepaalde tijd en in eerste instantie op uitzendbasis. Bij goede geschiktheid kan het bedrijf jou een contract aanbieden. Je kunt fulltime of parttime werken, zoals jij dat wilt.

Wat wij bieden

 • Startsalaris van €9,20 bruto (=inclusief reserveringen €11,16), bij meer verantwoordelijkheden zal je salaris gaan stijgen;
  - Centrale werklocatie in het station van Amersfoort;
  - Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  - Gezellige borrels en feestjes met je collega's;
  - Doorgroei mogelijkheid in functie van projectmanager of junior projectmanager;
  - Doorgroei mogelijkheid in salaris;
  - Moderne en dynamische werkomgeving;
  - Ontspannen werksfeer 
  - Parttime en Fulltime mogelijkheden.

Wat wij vragen

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels basis niveau;
  - Goede communicatieve vaardigheden;
  - Doorzettingsvermogen;
  - Spontaan;
  - Minimale beschikbaarheid van 16 uur en maximaal 40 uur;
  - Flexibel inzetbaar (waaronder avond en weekenden);
  - Je woont in de driehoek Utrecht, Hilversum en Barneveld.

Over het bedrijf

Dit bedrijf verzorgt voor meer dan 500 bedrijven het klantcontact. Je word ingezet op projecten die bij jou passen waardoor dit werk natuurlijk alleen nog maar leuker wordt. Kortom voldoende afwisseling, een werkomgeving die altijd voorzien is van een uitdaging en zeker kansen om door te groeien.

Solliciteren

Indien je interesse hebt en raakvlakken ziet met jouw werkervaring, dan zien wij jouw sollicitatie en motivatie zo snel mogelijk tegemoet. Schrijf dan een bondige op de functiegerichte motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom jij voor deze functie een goede kandidaat bent. Jouw motivatie en sollicitatie kun je sturen naar: almere@werktalent.com of middels de button op deze pagina. Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Ab Kettenis

Ab Kettenis

088 – 99 88 736
abkettenis@werktalent.com

WhatsApp Ab Kettenis     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent