Verhuizer (chauffeur B rijbewijs)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1850,- per maand

Functie omschrijving

Jij bent tussen 6.00 uur en 6.15 uur op de zaak in Asperen aanwezig en drink je lekker een bakkie koffie met je collega's. Je checkt even of alle hulpmiddelen in de wagen liggen en de spullen die je gaat verhuizen. Waar gaat de reis heen? Rotterdam, Gorinchem, Tilburg, Eindhoven, Utrecht ... het kan allemaal!

Vervolgens ga je op pad! Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het besturen van de bakwagen en weet jij de wagen als geen ander zodanig neer te zetten dat de sjouw-afstand zo kort mogelijk is. Wel zo efficiënt toch?

Dan begint het 'echte' werk, het huis/appartement/de ruimte moet leeg! Samen met je collega's pak je dit vol goede moed aan en maak je er een leuke dag van! Je gebruikt de aanwezige hulpmiddelen, denk aan; steekwagentje, hondjes, verhuislift enz.

Ook beschik je over wat ruimtelijk inzicht, 2x rijden is namelijk niet de bedoeling! Samen met je collega's speel je tetris om de bus zo goed mogelijk te vullen!

Maar let op! Het zijn andermans bezittingen, hier ga je dus zorgvuldig mee om.

Zo, weer richting de zaak... De dag zit er weer op, de klant is tevreden, jij hoeft niet meer naar de sportschool en het was weer gezellig! Tussen 15.00 uur en 16.00 uur ben je weer terug, waarna je lekker naar huis gaat. Helaas gaat het niet iedere dag zo vlekkeloos en is overwerken wel eens nodig, maar daar zie jij geen probleem in toch? Het gaat er ten slotte om dat je klant tevreden is!

Wat wij bieden

Wij snappen zelf ook wel dat het best zwaar is om de hele dag te sjouwen! Daarom staat er het volgende tegenover:

- Een prima startsalaris rond €1.850 bruto per maand
- Fulltime baan - vast werk
- Opleidingsmogelijkheden (verhuisdiploma)
- Behalen van certificaten
- Uitzicht op vast dienstverband
- Leuke, enthousiaste en gezellige collega's

Wat wij vragen

Natuurlijk ben je fysiek prima in orde en sjouw je zonder moeite een wasmachine naar boven. Nou, laten we eerlijk zijn: het kost wel beetje moeite. Maar ach, je gaat er in ieder geval wel voor!

En uiteraard ben jij in het bezit van je B rijbewijs!

Over het bedrijf

In 2007 is dit verhuisbedrijf opgericht, door groei en ontwikkeling dragen zij sinds 2016 de naam 'erkend verhuizer'. Door de groei en mooie toekomstplannen zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers!

Dus ben jij in het bezit van je B rijbewijs? Of is deze baan je op het lijf geschreven? Reageer dan direct!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan ons de werving en selectie uitbesteed. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19221566. Mailen kan ook: Ilseschaafsma@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Ilse Schaafsma

Ilse Schaafsma

06-19 22 15 66
ilseschaafsma@werktalent.com

WhatsApp Ilse Schaafsma      Ga naar instagram van Ilse Schaafsma


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent