Leerling monteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de monteur bij het monteren en onderhouden van grootkeukens-apparatuur in horeca, ziekenhuizen, zorginstellingen en onderwijsinstellingen op locatie. Het gaat dus om technische werkzaamheden.
Samen met de monteur ga je naar de klant om deze apparatuur te monteren en onderhouden. Jouw rol zal in het begin bestaan uit het assisteren van de monteur en leren hoe je de apparatuur in de toekomst zelf kan gaan (de)monteren en onderhouden. Ook leer je hoe je eventuele storingen vind en verhelpt.

Een leuke kans om je te ontwikkelen tot een zelfstandig monteur!

Wat wij bieden

Wat krijg je er voor terug:

- Leuke en gezellige werksfeer;
- Direct een contract bij het bedrijf;
- Afwisselend werk;
- Leren van een vak!;
- Salaris €1800 - €2200 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
- Een intern opleidingstraject;
- Vast en full time werk.

Wat wij vragen

Wij vragen:

- Technische voor opleiding;
- Affiniteit met elektra en RVS;
- In het bezit zijn van rijbewijs B;
- Flexibele instelling;
- De voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio's: Land van Heusden en Altena, Gorinchem Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Enschede, Venlo en Roermond.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken is gespecialiseerd in het monteren, onderhouden en oplossen van storingen aan grootkeukens-apparatuur in horeca, ziekenhuizen en zorg en onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld koelkasten, kookketels, koelvitrines etc.

Samen met je collega('s) ga je op pad om apparatuur te monteren, onderhouden of om storingen op te lossen. Het is een bedrijf waar je leuk word opgevangen en jouw collega('s) vinden het leuk om je het vak te leren.

Het bedrijf is gevestigd in de regio Land van Heusden en Altena en heeft klanten door heel Nederland. Een prettig bedrijf om voor te werken met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel en wil je solliciteren of eventueel meer informatie? Stuur dan een Whatsapp bericht of bel naar 06-30111905. Je kunt ook jouw cv sturen naar marinkodehaas@werktalent.com.

Deel via social media:

Marinko de Haas

Marinko de Haas

06-30 11 19 05
marinkodehaas@werktalent.com

WhatsApp Marinko de Haas      Ga naar instagram van Marinko de Haas


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent