Front office medewerker (fulltime)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

In de functie als front office medewerker ben je het visite kaartje van de organisatie. Niet alleen face-to-face maar ook via de telefoon. Klanten, relaties en leveranciers vanuit alle windstreken van de wereld bellen jouw kant op en jij staat hen netjes te woord en verbindt deze door.

Naast de werkzaamheden als telefoniste / receptioniste heb je een heel breed takenpakket. Zo ben je ook verantwoordelijk voor diverse administratieve en sales ondersteunende werkzaamheden.

De volgende werkzaamheden vallen dagelijks onder jouw verantwoordelijkheid:
- Beheren van de telefooncentrale en receptie;
- Ontvangen van bezoek;
- Boeken van reizen en hotel;
- Bestellen van kantoorartikelen.

Daarnaast verricht jij vele administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan:
- Verzorgen van mailings;
- Verwerken van offertes;
- Inboeken van facturen;
- Uitzoeken van leads;
- Verwerken van keuringsrapporten en certificaten maken;
- Overzicht maken van de gewerkte uren.

Maar dit is nog niet alles! Ook commercieel ben jij goed onderlegd en kan jij goede overzichten verzorgen voor de afdeling sales.

Eigenlijk ben jij dus een administratief medewerker, secretaresse en sales support medewerker in één! 

Wat wij bieden

Wij begrijpen dat we een heel hoop van je vragen, we willen dat je van alle markten thuis bent en iedereen kan ondersteunen. Natuurlijk willen we je graag belonen voor je inzet, dus buiten de gezellige vrij-mi-bo's (die je overigens zelf organiseert) bieden wij je graag het volgende:

- Vaste baan in de regio Gorinchem;
- Fulltime functie voor 40 uur per week;
- Salaris tussen €1.700 - € 2.200 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Veelzijdige en afwisselende werkzaamheden;
- Ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van cursussen en opleidingen;
- Na gebleken geschiktheid wordt een contract voor onbepaalde tijd geboden.

Daarnaast is onze organisatie volop in ontwikkeling waarin jij kan en mag meegroeien.
 

Wat wij vragen

Doordat jij zo veel afwisselende werkzaamheden verricht, heb je een super flexibele instelling. Je kan makkelijk schakelen en door jouw enthousiaste en positieve instelling kan je moeiteloos een langdurige relatie opbouwen met zowel de klanten als je collega's.

Om deze hectische, verantwoordelijke en zelfstandige functie in te kunnen vullen zijn wij van mening dat jij minimaal de volgende kwaliteiten bezit:

- MBO werk-en denkniveau;
- Enige relevante werkervaring;
- Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als Engels;
- Woonachtig in de regio Gorinchem.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is internationaal marktleider op het gebied van veiligheid op hoogte. Zo ontwikkelen zij oplossingen en valbeveiliging welke variëren van permanente en mobiele valbeveiliging, steigers en hangbruggen tot geveilreinigingsinstallaties.

De afgelopen jaren maken zij een enorme groei en professionalisering door wat maakt dat zij hun positie niet verliezen en deze alleen maar sterker maakt. Het kantoor in Nederland zit gevestigd in Gorinchem, een centraal gelegen stad tussen Utrecht, Rotterdam en Tilburg.

In dit mooie bedrijfspand heerst een open, informele maar zakelijk sfeer. Vanuit de centrale hal zijn alle afdelingen te zien en wordt iedereen elke morgen vriendelijk begroet. Deze begroeting voelt als een warme deken en om deze trend vast te houden zij wij op zoek naar een fulltime front office medewerker.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de zoektocht naar een nieuwe medewerker uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek bespreken we graag jouw wensen, ambities en de mogelijkheden. Mocht de match er zijn stellen we je met veel plezier voor en begeleiden we de gehele procedure.

Dus gaat jouw voorkeur uit naar een internationale organisatie waar jij meer kan zijn dan alleen de gastvrouw en wil jij alle front office taken eigen maken? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

Dat kan per telefoon, mail of app. Maar als je in de buurt bent kan je ook gewoon even binnen stappen!

floortjedevalk@werktalent.com / 06-19034538

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent