Allround (klanten)service medewerker- regio Drechtsteden

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Voor een toevoeging aan een team van 8 zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround service medewerker. Het is een functie voor langere tijd, het gaat om 40 uur per week, minder is niet bespreekbaar. De allround klantenservice medewerker die wij zoeken gaat elke dag met een glimlach naar het werk en kan de binnen komende (aan)vragen van klanten en chauffeurs op een correcte en vriendelijke wijze afhandelen. Daarbij bestaan jouw werkzaamheden evenredig uit administratieve afhandelingen en werk je nauw samen met de afdeling planning en communicatie.

Wat wij bieden

Wij bieden:

-Werken in een hecht team met een prettige, informele werksfeer
-Vast werk voor langere tijd met een uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
-Een salaris van 1943 euro bruto per maand
-Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
-Marktconform salaris
-Opleidingskansen

Wat wij vragen

Wij zoeken:

-Een vrolijke, communicatief vaardige en energieke allround service medewerker
-MBO werk en denkniveau
-Ervaring in een soortgelijke functie (klantenservice, administratief medewerker, secretaresse, e.d)
-Kennis van Excel

Over het bedrijf

Vindt jij het belangrijk om te werken bij een bedrijf waar hard werken en gezelligheid de boventoon voeren? Onze opdrachtgever uit Dordrecht is een bekende speler in de transportwereld. Zij vormt onderdeel van TransMission, een overkoepelend orgaan waaronder 13 spelers in de transportwereld samen hun krachten bundelen om mooie dingen te bereiken. Zo worden pakketten standaard binnen 24 uur geleverd, ook in het buitenland.

Met in totaal 100 medewerkers is het kleinschalig genoeg om een hecht en betrokken team te vormen en tegelijkertijd groot genoeg om mooie stappen te makken in jouw carrière en door te groeien!
 

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!
 

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent