Systeembeheerder

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als systeembeheerder bij BICT Groep houd jij je bezig met het optimaal toepassen van de automatiseringsmogelijkheden en jij zorgt ervoor dat onze klanten hier ook optimaal gebruik van kunnen maken. Je lost problemen op, maar bent deze problemen het liefst al voor! Je ontwikkelt de infrastructuur, netwerken en applicaties. Daarnaast voer jij migraties uit en beheer en configureer je de servers.

- Installeren en beheren van Windows 2008R2/2012R2/2016 en Exchange (online) servers
- Beheer van VMware/Hyper-V infrastructuren
- Troubleshooting van incidenten en doorvoeren van changes
- Beheer van CMDB
- Verbeteringen doorvoeren binnen de netwerken van onze klanten
- Meedenken en meewerken aan projecten bij onze klanten
 
Indicatie Werkdag
Microsoft heeft een nieuwe update doorgevoerd in de Office 365 omgeving. Een klant belt dat het systeem (voorbeeld van een systeem) niet meer werkt. Wat doe je?
Microsoft update was niet bij jou bekend.

- Je gaat direct aan de slag met onderzoeken waar het probleem zicht voordoet.
- Door de nieuwe update klopt het script (in het systeem) niet meer.
- Uitzoeken eigen systeem of systeem van leverancier.
- Wat als het in eigen script zit? Wat doe je? Wat verander je in het script?
- Wat als het een script van een leverancier is?
- Als laatste vermeld je het incident bij het Support Team, zodat zij zelfstandig andere klanten kan ondersteunen wanneer zij bellen met eenzelfde probleem.
 
Toekomstmogelijkheden
Als Systeembeheerder kun je doorgroeien naar een senior-rol, maar is het ook mogelijk om door te groeien naar andere functies binnen BICT Groep. Binnen BICT Groep krijgt elke werknemer een persoonlijk opleidingsplan. Hierin zijn veel mogelijkheden op het gebied van bijv. nieuwe ontwikkelingen en overige externe trainingen.
  
Werken bij de BICT Groep
Totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken, dat is waar de BICT Groep voor staat. Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken op, zodat de klant zich volledig kan blijven focussen op zijn dagelijkse werkzaamheden. Als wij doen waar wij goed in zijn, kan de klant doen waar hij goed in is.
De gemiddelde leeftijd van het bedrijf is 25 jaar en de Man/Vrouw verhouding is 85% man, 15% vrouw op een totaal van 15 Medewerkers.
 
Samen met je collega’s kun je samen lunchen in het bruine café en wordt er minimaal 1x per week door de directeur een lunch verzorgt. Daarnaast wordt het café ook gebruikt voor de gezellige vrijdag middag borrel.

Wat wij bieden

 • Salaris tussen €2300 en €3500, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  - Fulltime functie van 40 uur
  - Vaste baan (Werving & Selectie traject)
  - 24 vakantiedagen
  - Geen werk in het weekend
  - Persoonlijk opleidingsplan
  - Auto van de zaak

Wat wij vragen

 • Je beschikt over MBO / HBO werk- en denk niveau
  - Je hebt werkervaring als systeembeheer
  - Je beschikt over kennis van servers en Microsoft Office
  - Je hebt ervaring met virtualisaties en Terminal services

Over het bedrijf

In samenwerking met BICT Groep is WerkTalent op zoek naar een ervaren Systeembeheerder.
BICT groep is een jonge organisatie die 7 jaar geleden is opgericht door de huidige directeur Bas Voermans. Het bedrijf richt zich o.a. op automatisering, bedrijfstelefonie, hosted services en datanetwerken en is begonnen met vier medewerkers en bestaat inmiddels uit een team van 15 vaste medewerkers. Binnen het bedrijf bestaat er een afdeling Systeembeheer, Commercie, Telefonie, Administratie en een Support / Beheer afdeling. Met het recent verbouwde nieuwe pand in Naaldwijk (Westland, in de buurt van Den Haag) biedt BICT Groep een fantastische werkomgeving voor zijn medewerkers met de beste faciliteiten om hun klanten op niveau te kunnen bedienen.

Totaaloplossingen voor alle ICT-vraagstukken, dat is waar de BICT Groep voor staat. Door slim samen te werken, pakken wij vraagstukken op, zodat de klant zich volledig kan blijven focussen op zijn dagelijkse werkzaamheden. Als wij doen waar wij goed in zijn, kan de klant doen waar hij goed in is.

Solliciteren

Heb je interesse mail/ app of bel dan voor meer informatie !

Wij zijn door Bas Voermans van de BICT Groep ingeschakeld om de werving te verzorgen. Indien je het bedrijf zelf wil bellen dan mag dat uiteraard maar zal Bas Voermans je sollicitatie naar ons doorspelen om te bepalen of je in aanmerking komt voor de functie. Je kan daarom voor informatie het beste mij (Paul de Letter) bellen via 06-47043936 of via de mail contact opnemen met pauldeletter@werktalent.com

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent