Proces-/Machine operator bij een wereldwijde speler (3 ploegendienst)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravendeel
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie werk je zelfstandig als Operator aan een productielijn. Je houdt je bezig met het instellen en bedienen van de machines, oplossen van storingen en het onderhouden en ombouwen van de apparatuur – maar dat moet voor jou als operator natuurlijk gesneden koek zijn! Je wilt vast werk voor onbepaalde tijd en bent niet bang voor een nachtdienst!
 

Wat wij bieden

Wat bieden we? Veel!

-Een riant salaris tussen de 2350 euro en 2500 euro op basis van fulltime
-Daarbovenop 20% ploegen toeslag
-Reiskosten
-Gunstige arbeidsvoorwaarden
-De mogelijkheid om je heftruck certificaat te behalen

Wat wij vragen

In deze functie als operator werk je in shift van 3 ploegen (van 6:00 tot 14:00, van 14:00 tot 22:00 en van 22:00 tot 6:00), uiteraard krijg je naast een zeer goed loon ook ploegentoeslag!

-Technische werkervaring als operator / een productielijn onderhouden en bedienen
-Je hecht grote waarde aan kwaliteit, houdt het productieproces nauw in de gaten en hebt technisch inzicht
-Eigen vervoer
-De wil en zin om een heftruck certificaat te behalen (op onze kosten!)

Over het bedrijf

Hou jij ervan om alle touwtjes in handen te hebben en alle lijnen strak en efficiënt te houden? De producten van onze opdrachtgever uit de Hoeksche Waard gaan de hele wereld over en worden op massale schaal gebruikt. Dit bedrijf in de industrie en techniek hecht grote waarde aan kwaliteit en veiligheid op de werkvloer. Woon je in omgeving Hoeksche Waard, Rotterdam, Drechtsteden? Dan is deze voor jou!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!
 

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent