Technisch Tekenaar CAD

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2650,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie is jouw voornaamste taak om allerlei technische tekeningen in het tekenprogramma uit te werken. Hiermee ondersteun je alle operationele afdelingen binnen de organisatie. De variatie in deze technische job vind je in de onderwerpen van de tekeningen: deze kunnen variëren van kasconstructies tot installaties. Uiteraard denk en werk je proactief mee om jezelf, je manier van werken en de producten en processen continue te verbeteren.
 

Wat wij bieden

We bieden je een verantwoordelijke full time functie binnen een groeiend bedrijf met een prettige, informele werksfeer. Je krijgt voldoende ruimte voor ontwikkeling en hebt uitzicht op een job voor de lange termijn. Bij de start zorgen we voor een gedegen kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.
 

Wat wij vragen

De technisch tekenaar die wij zoeken heeft minimaal MBO werk- en denkniveau en een technische achtergrond. Het belangrijkste is dat je een expert bent in CAD tekenen en hier dus de nodige kennis van en ervaring mee hebt. Jij bent op je best als je de hele dag kan CAD tekenen. Je bent zeer nauwkeurig, hebt oog voor details en kunt je goed focussen. Ervaring in een vergelijkbare functie vormt een pre, maar wij staan ook open voor starters die goed kunnen CAD tekenen.
 

Over het bedrijf

Voor een kassenbouwbedrijf in de regio Westland (in de buurt van Rotterdam en Den Haag) zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie stuur dan een whatsapp bericht of een mail met je gegevens.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent