Eerste Autotechnicus / Automonteur voor een Frans automerk

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Etten-Leur
Salaris € 2650,- per maand

Functie omschrijving

Wie jij bent
Als Eerste Autotechnicus zorg je ervoor dat klanten weer snel en veilig op weg kunnen rijden. Dit doe je door het uitlezen van de auto’s en het stellen van de juiste diagnoses. Al je bevindingen leg je vast, waardoor de informatie direct voor iedereen beschikbaar is. Je maakt hierbij gebruik van moderne technieken om zo jouw bevindingen met de rest van het team te bespreken. Ook verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, samen met een enthousiast team van collega’s. De uitdaging daarbij is om het werk binnen de gestelde normen/ richtlijnen van Renault uit te voeren. Zeer geschikt voor mensen uit de regio Breda, Tilburg en Dordrecht.

De ideale kandidaat heeft zijn EAT-diploma op zak en heeft ambitie om door te groeien en mee te bewegen in de snelle innoverende wereld van de Renault organisatie. Onze opdrachtgever biedt hiervoor professionele opleidingen en trainingen en de mogelijkheid om je verder te specialiseren in het merk Renault.
 

Wat wij bieden

Wat we bieden

-Werken voor een topwerkgever
-Een goed salaris, afhankelijk van ervaring (€2.100 - €2.650)
-Een werkgever die bereid is in je te investeren
-Een fulltime functie voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

Wat heb jij in huis?

-Passie voor Renault;
-een EAT-diploma met het liefst nog een diploma tot APK-keurmeester;
-je bent flexibel ingesteld;
-je bent klantgericht, zelfstandig en nauwkeurig;
-en tot slot beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling!

Over het bedrijf

Ben jij gek van auto’s en techniek? Heb jij de olie door je aderen stromen? Onze opdrachtgever is een van de belangrijkste landelijke spelers in de autobranche, en voor hun vestiging in Etten-Leur zijn zij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!
 

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent