Operator 2-ploegendiensten (vaste baan)

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Kesteren
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en sturen van de geautomatiseerde processen in de gehele fabriek. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machine ongestoord kan blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en voert hiervoor de noodzakelijke productanalyses uit. Je registreert relevante gegevens uit de procesvoering in het kader van werkoverdracht aan je collega’s. Je maakt en houdt de apparatuur en de werkomgeving schoon. Daarnaast signaleer en analyseer je (dreigende) storingen en technische mankementen. Hierbij kom je te werken in een 2 ploegendienst waarvan de ene week 6 dagen (maandag t/m vrijdag van 6:45 uur tot 16:00 uur en zaterdag van 6:45 uur tot 11:00 uur) en de andere week 4 dagen (maandag t/m woensdag van 13:00 uur tot 22:00 uur en donderdag van 13:00 uur tot 21:00 uur).

Wat wij bieden

Naast een fulltime functie bieden wij:

- Salaris rond €2.200,-
- Ploegentoeslag;
- Jaarcontract;
- 3% Eindejaarsuitkering
- Producten met belastingvoordeel zoals een fiets, computer, tablet etc.

Wat wij vragen

  • Enige jaren ervaring in een productieomgeving;
    - Een pro-actieve houding;
    - Zelfstandig;
    - Woonachtig tussen Arnhem en Tiel;
    - Leergierig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de grootste producenten op het gebied van bouw- en bestratingsmaterialen. Door heel Europa hebben ze een tal van productielocaties met zo'n 14.000 medewerkers in dienst.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Tijmen van Baalen

Tijmen van Baalen

0645205394
tijmenvanbaalen@werktalent.com

WhatsApp Tijmen van Baalen      Ga naar instagram van Tijmen van Baalen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent